saygı duymamakla gerçekleri söylememek farklı şey senin düşüncene saygı duyuyorumda gerçekler öyle değil ama bunuda anlatıyorumki hanı yüzde bir ihtimalde olsa bana katılasın diye)
dream tam kelimeyi bulmuşmuşun destere ve emre berenin oyunculugunu kendislerine İTHAF edildiğini sanıyorlarYine aynı şeyi yapıyorsun Gerçekler diyorsunda bilimsel birşeyden söz etmiyoruz biz oyunculuklardan söz ediyoruz oda göreceli bir durumsen Beren'i izlemekten keyif alıyosundur oyunculuğu sana ithaf ediyordur.Ben Tuba'yı izlemekten keyif alıyorumdur bu kadar basit
![]()
Yine aynı şeyi yapıyorsun Gerçekler diyorsunda bilimsel birşeyden söz etmiyoruz biz oyunculuklardan söz ediyoruz oda göreceli bir durumsen Beren'i izlemekten keyif alıyosundur oyunculuğu sana ithaf ediyordur.Ben Tuba'yı izlemekten keyif alıyorumdur bu kadar basit
![]()
dream tam kelimeyi bulmuşmuşun destere ve emre berenin oyunculugunu kendislerine İTHAF edildiğini sanıyorlar))))
gözlerini kullanmıyor doğal olarak güzel olduğu için gözlerine bakıyoruz tubanın kullanmasına gerek yok yani),
beren hem güzel hem özel hem mükemmel hemde çok kaliteli oyuncu o açıdan ikisi arasında dağlarca fark var![]()