Rolü İçin Hapishanelere Gitti

Tuba Büyüküstün hem oyunculugu hemde güzelligi ile yine büyüleyecektir ama ben bu dizi nin Reytinglerinden pek umutlu degilim... belki AB de birseyler yapabilir.

iki gruptada

hem öbgz hem benim için üzülmeyi ezip geçiçek 25 aralıkta

20 Dakika birinci olacaktır

hep aynı reklam haberleri gına geldi. de bu haber uydurma gibi kim onu içeri alır ki
)) kanunnen mümkün değil. en fazla mahkımları görebilir oda savcının özel izni gerekir

sorun konular açılmasında değil kanıt olmadan bir şeyler anlatılmasında dream böle çok havada kaldı konu

dream eskiden de böyle garip haberler yapar .uyarıncada bize kızardi
))

dream kendi yapmamıştır bu haberi ama bu haber bariz uydurma

tabi canım biü yi öbgzk yle karşılaştırma
öbgzk yi ezer geçer biü yi geçemez bence

Gitsin öğrensin tabi mapus atmosferi nasıl.

sorun konular açılmasında değil kanıt olmadan bir şeyler anlatılmasında dream böle çok havada kaldı konu

Anlaşılan sizin internet dünyanız sadece bu site ile sınırlı twitter facebook ve diğer siteleri yakından takip etsen eklediğim bu haberleri oralarda görürdün

Bu haberide dün akşam Bilal Özcan'ın sitesinde görebilirdin

dream tuba ile ilgili bol bol konu açabilirsin günde 500 konu aç tuba güzel kız

tek ricam berenle yanyana getirme ve tubaya yetenekli deme
))

en çok yalan haber yapılan yer twıtter ve facebook
))) suana kadar kaç kişiyi gömdü twıtter üstelik ünlülerin twıtıyle
))))

buralara bakarak haber yapılmaz

))

O zaman şöyle yapalım sen bana nasıl düşünmem gerektiğini öğren ne söylemem gerektiğini yaz gönder bana
Bende ona göre bu yetenekli bu değil diğeyim

Sen hangi kafadasın destere ya Berene alıştığın için Tuba'nın farkını kalitesini anlamaman çok normal senide anlıyorum

))

Tubaya neden yetenekli denmesin....O zaman Berenede yetenekli denmesin....çünkü bir farkları yok..oyunculuk konusunda...Tuba Berenden daha iyi oyuncu bence...gözlerini çok iyi kulanıyor...

Tubaya neden yetenekli denmesin....O zaman Berenede yetenekli denmesin....çünkü bir farkları yok..oyunculuk konusunda...Tuba Berenden daha iyi oyuncu bence...gözlerini çok iyi kulanıyor...

gözlerini kullanmıyor doğal olarak güzel olduğu için gözlerine bakıyoruz tubanın kullanmasına gerek yok yani
),

beren hem güzel hem özel hem mükemmel hemde çok kaliteli oyuncu o açıdan ikisi arasında dağlarca fark var

farkı göremiyosan uğraşmaylaım be panpa hiç

tubayıda çok izledim alışmakla alakalı olsa tubayada alışırdım sadece dediğim şudur ?

tuba güzel kız iyi oyuncu değildir

beren hem güzel hemde şahane oyuncudur fark burda
)

tubayıda çok izledim alışmakla alakalı olsa tubayada alışırdım sadece dediğim şudur ?

tuba güzel kız iyi oyuncu değildir

beren hem güzel hemde şahane oyuncudur fark burda
)

O senin düşüncen senin sorunun karşıt görüşlere saygı duymamanda zaten sana göre beren bana göre Tuba

O senin düşüncen senin sorunun karşıt görüşlere saygı duymamanda zaten sana göre beren bana göre Tuba

saygı duymamakla gerçekleri söylememek farklı şey senin düşüncene saygı duyuyorumda gerçekler öyle değil ama bunuda anlatıyorumki hanı yüzde bir ihtimalde olsa bana katılasın diye
)