RocknRolla Pazar Gecesi Sinaması Tv İlk Kez Star'tv De

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684

Rocknrolla - TV'de İlk!

Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Guy Ritchie
Oyuncular: Gerard Butler, Gemma Arterton, Jamie Campbell Bower, Thandie Newton, Mark Strong
Konusu:
Londra'da emlak pazarı uyuşturucu pazarının yerine geçmiştir. Sektör girişimcileri de bir o kadar büyük oynama peşindedir. Ama bürokrat, simsar ya da gangster; küçük ya da önemli bir konumda olsun hepsinin hesap vereceği bir adam vardır o da eski bir gangster olan Lenny Cole'dür. Aslında Londra'nın tüm yeraltı suç dünyası komplo kurma peşinde ve bir çatışma halindedir, zaman ve kurallar değişmiştir. Bu karmaşanın içinde milyonlarca dolar değeri olan bir anlaşma Lenny'nin öldü sanılan, rock yıldızı oğlu Toby Kebell'in işine yarar.

Yayın Günü: 29 Ocak Pazar
Yayın Saati: 20.00

Moderatörün son düzenlenenleri:
Star TV işi biliyor sinema konusunda.

Star TV yine basarili bir film koyacak yarina.. Umarim basarili olur reytinglerde.

kesinlikle basarili olacaktir bence total de en az 5 AB de 7 reyting alir.

Bu Arada eger alt yazili olursa 2 reytingi bile gecemez

kesinlikle basarili olacaktir bence total de en az 5 AB de 7 reyting alir.

Bu Arada eger alt yazili olursa 2 reytingi bile gecemez

Normal yayın alt yazılı olmaz tabii benim dediğim alternatif seçenek eklenmesi. Yani isteyen uydusundan altyazı seçeneğiyle seçebilsin ama hiçbir kanal yapmıyor bunu...

Normal yayın alt yazılı olmaz tabii benim dediğim alternatif seçenek eklenmesi. Yani isteyen uydusundan altyazı seçeneğiyle seçebilsin ama hiçbir kanal yapmıyor bunu...

Sadece CNBC-e, e-2 kanalları yapıyor, aslında Star da aynı gruptan, belki orjinal dilinde yayınlamak ekstra telif gerektiriyor olabilir, bütçeden kısmak için yayınlanmıyor olabilir.

Sadece CNBC-e, e-2 kanalları yapıyor, aslında Star da aynı gruptan, belki orjinal dilinde yayınlamak ekstra telif gerektiriyor olabilir, bütçeden kısmak için yayınlanmıyor olabilir.

Ben onlar da yapmıyor diye biliyorum.

Benim dediğim isteyen orijinal dil +altyazıyla izlesin isteyen ise Türkçe dublajla izlesin. Böyle bir imkanla yayınladıklarına hiç şahit olmadım. Orijinal dil koyuyorlarsa bile altyazısı olmuyor. Telif gerektirdiğini hiç sanmıyorum ama kimse kullanmadığına göre başka bir zorlukları vardır herhalde

sharla comes Yapımcılari Yapılan 1 Film Ben İzlicem bakalım Fragman Etkiyelici