Robin Williams Ölü Bulundu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Robin Williams bu sefer güldürmedi. İntihar eden aktör 63 yaşında aramızdan ayrıldı.

1998 yılında Can Dostum filmiyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazan ünlü oyuncu Müthiş Dadı, Ölü Ozanlar Derneği, Günaydın Vietnam, Robot Adam, Patch Adam, Müzede Bir Gece gibi onlarca önemli filmde oynamıştı. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı.

İlk haberlere göre Williams'ın kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

BuzvsqcIQAIklPu.jpg

Önce Philip Seymour Hoffman, şimdi de Robin Williams... Daha nice karakterlere bürüneceklerdi... İzlemeye doyamayacaktık yine..

ölü ozanlar derneği (dead poetry society) ile bana ilham veren birçok kişiye yaptığı işlerle ilham olan gerçek bir oyuncu seni kaybetmek çok üzücü...:(((

Neden intihar etmiş ki acaba?

Good Will Hunting'i izlemiştim ama hatırlayamadım. Psikolog adam mıydı acaba? (b) Neyse toprağı bol olsun.

çok üzücü birşey :T
türkiyede genelde parasızlıktan yakınanlar intihar ediyor ama ünlü yabancı oyunculrda intihar ettiğine göre dünya kadar paranda olsan huzur bulamıyorsun sanırım kim bilir ne derdi vardı:T

Sabah sabah şok oldum, çok üzüldüm. :(

Çok da fazla filmlerini izlememiştim ama son olarak geçen yılki "The Crazy Ones" dizisini izlemiştim. Özellikle o dizinin kamera arkası görüntülerinde o kadar neşeliydi ki bugün bu habere şaşırmamak elde değil. Gülmenin en çok yakıştığı isimlerden biriydi. :(

Robin Williams iyi bir oyuncuydu. En son Good Will Hunting'te izlemiştim sanırım. Kendisi orada psikologu canlandırıyordu ve etkileyici performans sergiliyordu. Çok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin. :(

Dün gece yarısı öğrendiğimde şok oldım.Hala aklım almıyor.Çok sağlam adamdı.Allah rahmet eylesin.[emoji20]

Twitter'da şimdi gördüm TT olduğunu görünce de aklıma gelmişti. :( Şok oldum cidden "The Crazy Ones" dizisini izlemiştim en son çok iyi ve neşeli biriydi hiç bekleneni yapmadı. Mekanı cennet olsun. :(

Dün gece müzik dinlerken birden ölü bulunduğuna dair haber geldi. Çok çok üzüldüm. :( Allah rahmet eylesin. Asla unutmayacağız.

Filmlerini izlememiştim heralde(b) İzlemişimdir hatırlamıyorum belki ama en son The Crazy Ones'daki performansıyla (hele kamera arkasında yaptıklarıyla) en nemrut insanı bile güldürebilen bi yeteneğe sahip oldugunu birkez daha kanıtlamiş:) Ruhu şad, topraği bol olsun:)