Gs'yi desteklemeye devam et sen asıl ben kenara yazıyorumYahu banane ver geri dissleri 😡 bunu kenara yazacağım 😡
Sanki o Gsli arkadaşların aynı durumda olsa aaaa Dosi Fenerli Fener şampiyon olsun diyecekler 😡
Gs'yi desteklemeye devam et sen asıl ben kenara yazıyorumYahu banane ver geri dissleri 😡 bunu kenara yazacağım 😡
İnsan sevdiğiyle bu kadar çok uğraşır.Ya @xdragxx çıldırdı. Başka konulardaki mesajlarıma da domates kafa atıyor![]()
Fener sadece sözle tutuyorum ama gönlümdeki GS 😊Gs'yi desteklemeye devam et sen asıl ben kenara yazıyorum
Sanki o Gsli arkadaşların aynı durumda olsa aaaa Dosi Fenerli Fener şampiyon olsun diyecekler 😡
Sözde de tutma o zaman.Fener sadece sözle tutuyorum ama gönlümdeki GS 😊
Onun derdi şampiyon olmayı bilmeyen Fenerİnsan sevdiğiyle bu kadar çok uğraşır.![]()
Aferin sana.Tamam baş üstüne. Sözde de GS tutuyorum artık@Araf
Tyler Durden'den, pardon Cevahir Kirişçi, pardon Koyu Bilal'den diss almak senin için şereftir.Onun derdi şampiyon olmayı bilmeyen Fener
Yahu diss isterim ben![]()
Ama işte vermedi. Geri çektiTyler Durden'den, pardon Cevahir Kirişçi, pardon Koyu Bilal'den diss almak senin için şereftir.![]()
Tyler Durden aşkından ölür ama öldürmez.Ama işte vermedi. Geri çekti![]()
En sonunda şu görseli atacağım. @xdragxx anlayamadı hem delirecem hemde gülmekten geberecemTyler Durden aşkından ölür ama öldürmez.![]()
İşin cılkı çıktıBoş ver, delirme. @xdragxx zaten kişilik bozukluğu var, Tyler Durden adam. Ona benzeme.![]()
O da doğru. Hedef Gs'li dostlarımı ve onların takımını desteklemekHedef hiçbir zaman ben olmadım aslında.![]()