Rising Star Bu Hafta Yayınlanmayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,280
Puanı
1,060
TV8'in sevilen yarisma programi Rising Star bir haftalik ara verecek!

Sunuculugunu Oyku Serterin yaptigi, juri uyeliginde Fuat Guner, Gulben Ergen, Demet Akalin ve Mustafa Sandalin bulundugu yarisma programi bu haftalik sehitlerimiz oldugu icin iptal edildi.

maxresdefault.jpg

Son düzenleme:
haftada 2 gün olması iyidir. suyunu çıkarmamak gerek. zaten son haftalarda da salı ve çarşamba günleri aldığı reytingle öne çıkıyordu. yerinde bir hamle olmuş diyebiliriz.

@Yiğitt yok yayınlanacakmış bu akşam şehitler olduğu için program iptal edilmiş.Yarışmacı açıkladı. @HachiKo konuyu düzenle istersen kardeşim bu akşam yayınlanmayacak diye

@Yiğitt yok yayınlanacakmış bu akşam şehitler olduğu için program iptal edilmiş.Yarışmacı açıkladı. @HachiKo konuyu düzenle istersen kardeşim bu akşam yayınlanmayacak diye
geçenlerde şehitler olduğu gün yayınlamak zorunda kalmıştılar gerçekten rol yapmadan üzüntüleri ortadaydı musti konuşamadı bile adamın gözleri doldu nerdeyse ağlıyordu bu akşam iptal etmekte çok doğru karar almışlar herşey lay lay lom değil sonucta 🙂🙂🙂

Program aslında ülkemize gelmiş en iyi türlerden biri, fakat Türkiyede gerçekten o 4 koltuğu hakeden kaç kişi vardır? Daha iyileri otursaydı koltukta izlerdim fakat ilgimi çekmiyor.

**Fuat Güner dışında ki 3 koltukta değişmeli.

Arkadaslar yarisma yarin da yayinlanmayacak az once gosterdiler film yayinlanacak, muhtemelen carsamba gunu de olmaz ona gore duzenleme yapiyorum. :)

Tv8'in elinde çok iyi programlar var oturup düşünsünler güzel bi yayın akışı oturtsunlar artıkta izleyebilelim. :)

kesinlikle bu işte mustinin parmağı var orada musti olmasaydı acun 1 haftayı bırakın 1 gün bile ara falan vermezdi adam gibi adamsın mustim hepinizden allah razı olsun şarkı dinleyip göbek atacak zaman değil şimdi :T