'Rise of Empires: Ottoman'ın Latin Amerika'daki Dağıtımını Global Agency Üstlendi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Rise of Empires: Ottoman'ın Latin Amerika'daki dağıtımını Global Agency üstlendi!

Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu Netflix dizisinin Latin Amerika'daki dağıtımını Global Agency üstlendi.

Son düzenleme:
Netflix 190 ülkeye yayın yapıyor. Geri kalan 4-5 ülkeye mi satacaklar

Netflix dizisini nasıl yurtdışına pazarlıyorlar. 😱
Netflix'te uluslararası yayınlanmadı mı zaten?
Netflix 190 ülkeye yayın yapıyor. Geri kalan 4-5 ülkeye mi satacaklar
Ya bizim burada Jet Sosyete hem puhu hem de Star'da yayınlanmıştı ya öyle bir şey olabilir. Herkes interneten dizi izlemiyor. Kablolu yayın yapan kanallara dağıtım olayı olabilir.

Ya bizim burada Jet Sosyete hem puhu hem de Star'da yayınlanmıştı ya öyle bir şey olabilir. Herkes interneten dizi izlemiyor. Kablolu yayın yapan kanallara dağıtım olayı olabilir.
Ama Netflix ücretli bir kuruluş. Ayrıca diğer Netflix dizileri satılmazken sadece bunun satışa sunulması tuhaf.

Ama o tv işi
Mesela Breaking Bad'in de netflixte olması gibi
Netflix orjinal işi Dark Stranger Things'i tv görebilirmiyiz o zaman
Lütfen olsun öyle bişey

Ama o tv işi
Mesela Breaking Bad'in de netflixte olması gibi
Netflix orjinal işi Dark Stranger Things'i tv görebilirmiyiz o zaman
Lütfen olsun öyle bişey
Jet Sosyete antileri onun üzerinden örnek verip bu diziyi konuşuyor resmen kıyamet alameti.
Ama sevdim bunu.

Reactions: mesmeso