Rihanna'nın Yeni Saç Rengi Konuşuldu!

Turkuazz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,234
Puanı
860
Ünlü şarkıcı Rihanna yeni saç rengiyle bir kez daha oldukça konuşuldu.Müzik dünyasının güçlü,başarılı,çok konuşulan ismi ünlü şarkıcı Rihanna yeni saç stiliyle oldukça dikkat çekti.Rihanna bir kez daha gündemi salladı.
Ünlü şarkıcı Rihanna ülkesinde yapılan Crop Over Festivali'ne katıldı.Rihanna renkli peruğu ve taşlı kostümüyle birkez daha dikkatleri çekti.Genç şarkıcı instagramda yapmış olduğu paylaşımlarla Twiter'da hayranları tarafından birçok yorumlar yazıldı.
img_20170809_111642-jpg.56718

img_20170809_111712-jpg.56719

2017_2.jpg

2017_6.jpg

2017_7.jpg

2017_9.jpg

Kraliçe zaten her zaman her hali ile konuşuyor. Bu bir ayrıcalık değil. Çok yakışmış ee çuval da giyse yakışır zaten. @Çiğdem- gibilere de dünyadaki en güzel kıyafeti giydir yine de olmaz.:A

Bir tane daha resmi var onu paylaşşa herhalde @Çiğdem- in oklavasını alıp beni döversin kesin. :A :A
Yeni saç rengi çok tatlı olmuş.:bhr: Ben böyle güzel bi yeşil daha görmedim.:hearteyes:
Kraliçe zaten her zaman her hali ile konuşuyor. Bu bir ayrıcalık değil. Çok yakışmış ee çuval da giyse yakışır zaten. @Çiğdem- gibilere de dünyadaki en güzel kıyafeti giydir yine de olmaz.:A

samsun bey canına susamış vlla @sokak sanati ni daha tanımıyor :A :A :A

F3Sn2wfg_bigger.jpeg

Samsun Demir‏Onaylanmış hesap @SamsunDemir 10 Ağu
Rihanna ile kilolarımız aynı ama onun photoshop'cusu benimkinden iyi....
DG5GDYzXUAIfJjw.jpg