Rihanna - Work ft. Drake | Klip

Çekiyor esrarı beyni yanıyor bence.ss
Yada tüm her şeye doydu kadın sonuçta en başarılı şarkıcı bir çok kategoride artık azitayim dedi.:F Doygunluk bu hale getiriyor olabilir.:(

sen bu lafı söyleyince şimdi musa amcamız aklıma geldi bizim okulun aşağısında bir çay ocağı vardı musa amca diye sempatik bir amcamız işletiyordu çay ocağını, bir gün yine derslerden kaçıp okeye dönmek için uğramıştık arkadaşlarla:) musa amca eline almış gazeteyi baktım kendi kendine söyleniyor :
- yaw bu adam kesin oğlancıdır
- dedim musa amca kimden bahsediyorsun bu oğlancı olan kim ?
- ya ağaoğlunu diyorum aşırı zenginlerden korkacaksın :)
dedim -yaw bu aşırı zengin olunca dopmu oluyorlar yani nasıl bir mantık ?
musa amca cevapı yapıştırdı :)
- oğlum bunlarda para fok gibi artık dünyada her çeşidi deniyorlar düşürmedikleri kadın yemedikleri halt yok artık can sıkıntısından farklılık olsun diye erkekleri deniyorlar bu aşırı zenginlerden korkacaksın :)

şimdi sen rihanna hakkında söylenmeye başladığında aklıma bu sohbet geldi :) laflafı açıyor işte nerden nereye :)

sen bu lafı söyleyince şimdi musa amcamız aklıma geldi bizim okulun aşağısında bir çay ocağı vardı musa amca diye sempatik bir amcamız işletiyordu çay ocağını, bir gün yine derslerden kaçıp okeye dönmek için uğramıştık arkadaşlarla:) musa amca eline almış gazeteyi baktım kendi kendine söyleniyor :
- yaw bu adam kesin oğlancıdır
- dedim musa amca kimden bahsediyorsun bu oğlancı olan kim ?
- ya ağaoğlunu diyorum aşırı zenginlerden korkacaksın :)
dedim -yaw bu aşırı zengin olunca dopmu oluyorlar yani nasıl bir mantık ?
musa amca cevapı yapıştırdı :)
- oğlum bunlarda para fok gibi artık dünyada her çeşidi deniyorlar düşürmedikleri kadın yemedikleri halt yok artık can sıkıntısından farklılık olsun diye erkekleri deniyorlar bu aşırı zenginlerden korkacaksın :)

şimdi sen rihanna hakkında söylenmeye başladığında aklıma bu sohbet geldi :) laflafı açıyor işte nerden nereye :)

Senin canın cidden sıkılıyor:F

Biri bir klibi, biri diğer klibi istemiş herhalde. :F:F Keşke iki klibi karıştırıp bir video hazırlasalardı.

Work şarkısını ilk çıktığında beğenmemiştim. Ama dinledikçe güzel geliyor insanın kulağına. Alıştım.

Klip hakkında da ikinci klibi ben daha çok beğendim. Bunun sebebi ise Rihanna ve Drake'in aşırı tatlı ve sempatik olmaları. Hele bir sahnede. Rihanna Twerk yaparken Drake gülüyor. Rihanna ona bakınca Drake kafasını eğiyor. Orada Rihanna'nın gülüşü çok tatlıydı. :bhr:

Bu klibe yaş sınırlaması geliyor. Ama Nicki Minaj - Anaconda'da hala yok. Bir torpil seziyorum. :T:

Ayrıca S&M klibine de yaş sınırı gelmiş. Bilginize...

Biri bir klibi, biri diğer klibi istemiş herhalde. :F:F Keşke iki klibi karıştırıp bir video hazırlasalardı.

Work şarkısını ilk çıktığında beğenmemiştim. Ama dinledikçe güzel geliyor insanın kulağına. Alıştım.

Klip hakkında da ikinci klibi ben daha çok beğendim. Bunun sebebi ise Rihanna ve Drake'in aşırı tatlı ve sempatik olmaları. Hele bir sahnede. Rihanna Twerk yaparken Drake gülüyor. Rihanna ona bakınca Drake kafasını eğiyor. Orada Rihanna'nın gülüşü çok tatlıydı. :bhr:

Bu klibe yaş sınırlaması geliyor. Ama Nicki Minaj - Anaconda'da hala yok. Bir torpil seziyorum. :T:

Ayrıca S&M klibine de yaş sınırı gelmiş. Bilginize...

2. Klipte bence de çok tatlılar.:bhr:
Yaş sınırı gerçekten çok gereksiz bu klipte ve Nicki ile İggy daha beter klipler yapıyor bir şey olmuyor Rihanna ne yapsa entel yiyor.ss BBHMM haricinde ki klipler haklı engelleme değiller.:(

2. Klipte bence de çok tatlılar.:bhr:
Yaş sınırı gerçekten çok gereksiz bu klipte ve Nicki ile İggy daha beter klipler yapıyor bir şey olmuyor Rihanna ne yapsa entel yiyor.ss BBHMM haricinde ki klipler haklı engelleme değiller.:(

The Neighbourhood'un bir klibinde erkek cinsel organı belli oluyor. Ama hiç yaş sınırı yememiş çıktığından bu yana. Adaleti görebilen ? :T:

Evet hatta good for you şu an geçemiyor 3. tura. :F
Kesin Hey Mama kazanıcak. Bari finalde Hello'ya torpil yap. Ya da BBHMM için yaptığın gibi promo yap. :X

Hey Mama BBHMM ve Hello 3'lusü kesin yarı finalde bencede.:D Ben bir şey yapmıyorum. Rihanna'yi forum yarışma ile sevdi sadece.:Z