Rihanna - Work ft. Drake | Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,042
Puanı
1,060
"Work", Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın sekizinci stüdyo albümü Anti'den bir şarkı ve rapçi Drake eşlik etmektedir. Albümün ilk resmi single'ı olarak 27 Ocak 2016'da yayımlandı.

Klip ise az önce yayınlandı.

İşte klip:

7 dakika nedir yaa.
Rekor gelmez.

Ayrıca yaş sınırı yolda gibi.

Aynı şarkıya aynı videoda iki klip çekmek de nedir Rihanna ne yaptın?

Şarkı çok güzel de klip olmamış. Rihanna niye bu kadar meme gösterme sevdalısı oldu onu da anlayabilmiş değilim.

Klibin ilk başında ki Bob marley esintisi çok cool ve ilk başta ki mekan çok tarz. İlk versiyonun bu yönünü sevdim.
2. Mekan da ise Drake ve Rihanna yalnız ikenki sempatik halleriné resmen bayıldım.

Şarkı zaten hareketli. Klip neredeyse hiç sıkmadı beni. İzletiyor kendini ama biraz kısa olsa sanki bir rekor zorlardı bu haliyle zor.

Son olrak yaş sınırı gelebilir diyeceğim. Fazla Esrar, sex içeriyor. Engel olabilir youtube buna.

@destere senide bekleriz.

Ayni videoda 2 klip mi var? Bu ne.

İlk kısım bence cinsellikde aşırıya kaçmış. Genel olarak idare eder.
Yaş kısıtlaması gelmezse baya tutar ama.

muhteşem söylüyor herşeyiyle çok güzel aslında yediden yetmişe herkese seyrettirmek şart örnek insan büyük insan rihanna

kız wak wak wak larken içimiz cızz ediyor

Ne zaman bırakacak bu isyankar 7 dakika tavırlarını. Rock felan olsa 7-10 dakika anca oda konserden çevirmeyse.

Bu tarz dedin mi ortalama 3.30 felan olacak, 4 bile fazla zaman zaman.

o arkadaki napıyor öyle ?
babun u gördünüzmü? arkada yanaşmış kıza şrfsz

Bu ne Rihanna😱😱

İlk video çok sıkıcıydı teaser bile yetermiş. 2.video şaşirtti. Üstüne bişey giymeseydide olurdu, görduk sonuçta

Kız Rihanna tecavuze ugrayınca yoldan cıktın
Daha geçen sene ağıtlar yakıyordun oyyy anam ben bir adam vurdum diye

Bizim muzik kanalları kesebiçe ilk videoyu yayınlarlar
Ya da sansurlu versiyonu gelebilir 2.videonun(muzik kanalları için)

Rihanna Tüm zamanlarda Bilboard'da en çok +1 olan 3. Şarkıcı oldu.
Michael Jackson'ı geçmiş az önce.

Kısaca Work'ta #1 oldu.

Başta dedim nerede açık sahneler var diye çünkü sadece sürtünüyorlardı sonra 2.klipte hee dedim bende.

Ben Work'ü beğendim ama keşke şu zenci abimiz hiç şarkıda olmasaydıda direk Rihanna söyleseydi bence çok daha güzel olurdu.
Klipte normal.
Yaş sınırlaması gelir mi bilmem yani belki küçük küçük dokunuşlar olur ama sınırlama gelmez diye düşünüyorum.

Birde Anti albümü hakkında bir şey söyleyeyim. Rihanna burada popüler kültüre hizmet etmektense daha özgür takılmayı tercih etmiş daha kendini yansıtmayı yani.Atıyorum diziler bile yeri geldiği zaman popüler kültürden yararlanır.
Rihanna'da bu albümde içinde ne geliyorsa onu yapmış.

12 saat oldu 8 milyonu geçti. 20 olur gibi ilk günün sonunda.

Normal YouTube'den girerken 18 ve üstü olduğunuzu doğrulayın diyor.

Ya senin Riri neden kliplerini böyle yapiyor, hem de biliyor böyle olacağını.

Çekiyor esrarı beyni yanıyor bence.ss
Yada tüm her şeye doydu kadın sonuçta en başarılı şarkıcı bir çok kategoride artık azitayim dedi.
Doygunluk bu hale getiriyor olabilir.