Rihanna R8 (ANTI) İçin '8 Kasım' Dedi!

Bende çok sevindim.:bhr: Büyük bir şölen olacak ve çok marjinal bir albüm olacak çünkü yeniden kimseye bağlı kalmadan kendi müzik şirketinde yapacak.:D Uff gel 8 kasım.:Z
Biz de Ocak veya Şubat'ı bekliyoruz işte. Daha adı bile belli değil. Sana diyorum oku şu konuyu zalımın kızı @mileycyrus :bağır:

30 şarkı mı, yok artık. (b) :Z

Çok zaman geçmişti dinlenecek bir albüm çıktı ama umarım bekleneni verir. :):)

Bende ilk kez bu kadar merak ediyorum. Çünkü tamamen kendi ürünü olacak tarz olarak ve tamamen bağımsız.:D Kapak bile çok orjinal. Albüm dağıtacak ortalığı.:Z

Sen nasıl buldum albüm kapağını.

Buda çok tarz olmuş.:Z
FB_IMG_1444386215041.jpg

Albümün sponsoru Samsung olmuş ve 25 milyon dolar ödemiş. Önümüzde ki hafta albüm çıkacak diye New York bilmem ne gazetesi haber yapmış.:D Bakalım bekliyoruz ama Adele ile karşılaşacak bakalım ne olacak cidden heyecanlı.

Bi arada BBHMM'nin Love the way you lie gibi 2. Partı albümde olacakmış ve Rihanna onada klip çekmiş diye duydum.:D @Ahmad @OzaN @Titanium @yigit_00 @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @destere @hayret bi şey

Albümün sponsoru Samsung olmuş ve 25 milyon dolar ödemiş. Önümüzde ki hafta albüm çıkacak diye New York bilmem ne gazetesi haber yapmış.:D Bakalım bekliyoruz ama Adele ile karşılaşacak bakalım ne olacak cidden heyecanlı.

Bi arada BBHMM'nin Love the way you lie gibi 2. Partı albümde olacakmış ve Rihanna onada klip çekmiş diye duydum.:D @Ahmad @OzaN @Titanium @yigit_00 @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @destere @hayret bi şey

Okadar şarkıyı ne ara dinleyecezce, 2 partide albüm yapmak nedir. :D Normalde kaç para veriliyor ki 25 milyon çokta, merak ettim yine de. :D

Okadar şarkıyı ne ara dinleyecezce, 2 partide albüm yapmak nedir. :D Normalde kaç para veriliyor ki 25 milyon çokta, merak ettim yine de. :D

Bunlarin hepsi duyum ben 30 şarkı çıkmaz diyorum :D
Bilgim yok ama 'oha 25 milyon' yorumları baya fazla. Normalin baya üstü gibi.:D

Samsung bundan sonra çıkacak telefonlarında Rihanna albümü bulundurarak satacakmış.:Z

İki haber 1 tanesi iyi 1 tanesi kötü.

Rihoş klip çekimindeymiş.:bhr:
Albüm Aralık ayına ertelenmiş.s.s

Albüm 27 Kasımda çıkıyor. Nasıl bir çıkış yapacak merak ediyorum.:X