Sen kaybedersin yavrum.Hayıır ben parlakçı olmak istemiyorum, uzak dur benden yaklaşma bana
İşte kararmamak için üzüme fazla bakmayacağımSen kaybedersin yavrum.Hem öyle olmak istemiyorum diye bir şey yok. Sen söyledin üzüm üzüme baka baka kararır diye.
Ayşegül'ün "sanane" deyişiyle sanane diyorum.
Bıraktın mı? 😱Yaptırmış bence ben takibi bıraktıktan sonra.
Bıraktın mı? 😱
Foruma 2-3 yıl uğramadık, ne çok şey değişmiş
Bu hali daha güzel olmuş kesinlikleYaptırmış bence ben takibi bıraktıktan sonra.
Herkes değişiyor zaten ya, olan da olmayan da.Ben de yoktum ki o 2-3 yılda forumda.
Testosteron nelere kadir dimi?Bu hali daha güzel olmuş kesinlikle
Ayşegül'ün "sanane" deyişiyle sanane diyorum.
Hhaha aa bu arada sende çoktan bozuldun @MasacRE- efendi 1 yıl boyunca ergen kızlar gibi çağatay diye diye çağatay ile yatıp kalktın atacanla yiğite diyorsunda senin durumun daha vahimdi@Yiğitt herkesi bozuyor üzüm üzüme baka baka kararır misali bir gün hepimiz parlakçı olup çıkacağız
yatağının başına posterini asmadıysan birşey bilmiyorum ayollBen Sarp'ı seviyordum onunla birlikte Çağatay'a da ısınmış olduk ama @Yiğitt in baktığı gözle bakmadım ona hiç
Dün de başka bir parlağı bize savunuyordu.Hhaha aa bu arada sende çoktan bozuldun @MasacRE- efendi 1 yıl boyunca ergen kızlar gibi çağatay diye diye çağatay ile yatıp kalktın atacanla yiğite diyorsunda senin durumun daha vahimdi
Eyvah yakaladın beni 😳yatağının başına posterini asmadıysan birşey bilmiyorum ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?