Rihanna - Bitch Better Have My Money | Klip

Yasağa rağmen 1 günde 10 milyona dayanması müthiş.

Klip cidden baya iyi.

Yasağa rağmen 1 günde 10 milyona dayanması müthiş.

Klip cidden baya iyi.

250M olsun ben All Star'a katılana kadar yeter bana.
İlk hafta parçam olabilir.

Beğenisindende anlaşılıyor zaten. En beğenilen klibi hangisi bilmiyorum ama bu en yakın aday olacaktır bence. 1 günde 300k beğeni çok iyi.

Klibi çok beğendim.Hannibal reyiz bu sefer kendisi av olmuş, Rihanna'nın sofrasını şenlendirsin[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Klipte hem yönetmenlik hem de kendisi de soyunmuş[emoji16] Klip tv'de baya bi kırpılır. Ben katılmıyorum klip uzunluğunun kötü olmasına. Hatta ilkkez olmuyor bu olaylar, Lady Gaga 13'dk filan çekiyor artık.Şarkı dinlemek istiyorsam gidip mp3 olarak dinliyorum, uzun klipler kısa film tadında hoş oluyor seviyorum[emoji106]

Son düzenleme:
Cinselliği biraz azaltması derken? Farklı klip mi izledik?

Hannibal'cı @sürgünüm ve @Danger UA! izlediler mi acaba bu klibi?

Cinselliği biraz azaltması derken? Farklı klip mi izledik?

Hannibal'cı @sürgünüm ve @Danger UA! izlediler mi acaba bu klibi?
İzledim. Şarkı berbat hala kafamda yankılanıyor. Bir doz klasik müzik almam lazım. Klip de saçma sapan berbat bir klip. Şarkıda kalite namına bir şey olmadığı klipte teşhircilik yapmışlar. Mads Mikkelsen'e de hiç yakışmadı.

Şarkıyı ilk dinlediğimde çok beğenmemiştim sonradan bayağı bağımlılık yaptı
Klip çok güzel ve fazlaca iddialı ama Rihanna artık cinsellikten prim yapmaktan vazgeçse keşke, daha önce hiçbir klipte bu kadar meme gördüğümü hatırlamıyorum

Şarkı şahane, klip şahane ve tabiki rihanna da şahane.
Çok beğendim.

3. gününde rakanlarla BBHMM

12.778.261
Like; 387.754
DisLike; 45.742

Çok az aynen.
Büyük oynamalı Rihanna ama yapmıyor. Klip ve şarkı çok güzel. @Ahmad

Şarkı harcandı biraz evet ama yıldızı sönüyor kısmına katılmıyorum.
O gerçek bir Kraliçe.
@Ahmad

28.257.293

Like;626.830
DisLike;89.315

2 hafta oldu. Bekleneni vermiyor. Şarkı efso, Klip efso ama yasak ve çok uzun oluşu kötü etkiledi.

Ayrıca çoğu kişi şarkıyı ve klibi beğenmiş. Ceza falan alması mantıksız olur.

Üzülme, artık cozutan sanatçılar izlenmiyor. Şeker kız Candy tadında olmalı klipler...Katty Perry, Shakira Tylor Swift Selana Gomez...

Lady Gaga ve Rihanna g**tlerini açmakla kaldılar[emoji23] [emoji23] [emoji23]