Rihanna - American Oxygen

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Uzun süredir sessizliğini koruyan Rihanna, "R8" albumuyle sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. 2 ay önce albumunun ilk single'ı olan, Kanye West ve Paul Maccarney ile gerçekleştirmiş oldugu düet "fourfivesecond" şarkısını duyurmuştu. Rihanna, albümünün ikinci şarkısına da klip çekti.

Rihanna albumundeki "American Oxygen" adlı parçasına klip çekti.Bugun yayınlanan klip hayranlarının beğenisine sunulurken şarkı, Turkiye gündeminde en çok konuşulanlar arasında zirveyi görmeyi başardı.

Rihanna - American Oxygen

Şarkıyı beğendim özellikle " I say you see this is the American Dream" dediği yerdeki "nağme" diyeceğim muthiş :X [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]

Pek beğenmedim açıkcası. Şarkının da hit olmayacağı belli gibi. :(
Ben albümdeki "Bitch Better Have My Money" şarkısını daha çok beğendim hatta telefonuma bile indirdim. :D

Kimse kusura bakmasın ama 2 dakika dayanabildim bu zulüme. :(

5 dakika ne ile uğraştı kim bilir. 2 şarkı süresi çıkartırdık o süre zarfında.

Kimse kusura bakmasın ama 2 dakika dayanabildim bu zulüme. :(

5 dakika ne ile uğraştı kim bilir. 2 şarkı süresi çıkartırdık o süre zarfında.
Ben de sona kadar dinlemedim. 2.5 dakikadan sonra hızla geçirdim şarkıyı. :D
Cidden Rihanna'ın en kötü şarkısı seçilmek için aday. :(

İlk dinlemeyle ben de hayır diyorum, olmamış maalesef ama bazı şarkılar dinledikçe daha hoş geliyor belki bu da öyle olur. :)

Ben sizin aksinize şarkıyı dinlerken pek sıkılmadım. Ama dediğiniz gibi hit olamayacak bir şarkısı. Keşke BBHMM'ye klip çekseydi. :/

Şarkıyı sevmedim sözde ama "We are the new America" diye geziyordum evde son birkaç gündür ama yerini Bangır Bangır'a bırakmaya başladı. :D