Rihanna İlk Kez Rolling Stone Kapağında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
[h=2]İlk kez Rolling Stone için kamera karşısına geçen Rihanna'nın pozları geç kalındığı için pişman edecek güzellikte...[/h]
Oldukça seksi kostümler içinde nefes kesen R&B müzisyeni Robyn Rihanna Fenty, görünümünü borçlu olduğu fitness sırlarını Vogue için ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz'in kamerası karşısına geçtiğinde açıklamıştı.
Rolling Stone dergisinde Nisan ayında yayınlanacak olan bu fotoğraflar için ise bahara kadar sabredemeyenler olabilir diye düşündük…

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867540.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867542.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867544.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867546.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867548.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867550.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867552.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867554.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867556.Jpeg

rihanna-ilk-kez-rolling-stone-kapaginda--1867558.Jpeg

Güzellik bakımından pek iyi olmasada ki bu hali çok daha kötü, Fizik bakımından iyi bence. :)

Rihanna'nın neden böyle pozlar verme ihtiyacı duyduğunu anlamak zor. Kadın, dünyanın en ünlü en başarılı şarkıcılarından biri zaten. Böyle şeylere hiç ihtiyacı yok. :)

Cevaa bu konuyu Ozan'ın profilinde belirtmeseydin girmeyecektim ve eleştirmeyecektim. :) Ama madem bu hatayı yaptın o zaman konunu hiç beğenmediğimi, kaliteyi düşürdüğünü açıkça ve dürüstçe söylüyorum. :) Umarım açık sözlülüğüm seni rahatsız etmez. :)

Senin kalite anlaşıyın farklı olduğu için rahatsız olmadım :)

Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi oluyor şimdi? :)

Bir de aynı mesajı daha önce de bana yazmış olabilir misin ve ben de aynı cevabı vermiş olabilir miyim ? Deja vu yaşadım da. :)
bence kötü birşey değil:) yani ikinizin zevkleri farklı ya:)

Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi oluyor şimdi? :)

Bir de aynı mesajı daha önce de bana yazmış olabilir misin ve ben de aynı cevabı vermiş olabilir miyim ? Deja vu yaşadım da. :)

Kötü amaçlı yazmadım senle benim kailte anlayışımız farklı o yüzden bu konuyu beğenmemiş olabilirsin saygı duyarım

Cevaa bu konuyu Ozan'ın profilinde belirtmeseydin girmeyecektim ve eleştirmeyecektim. :) Ama madem bu hatayı yaptın o zaman konunu hiç beğenmediğimi, kaliteyi düşürdüğünü açıkça ve dürüstçe söylüyorum. :) Umarım açık sözlülüğüm seni rahatsız etmez. :)

bu resimleri ve bu konuyu neden beğenmedin endgame!!!

şimdi rihanna seninle bir gece başbaşa muhabbet etmek istese kabul etmezmisin:)
ama bu soruya cevap verirken mahalle baskısını sosyal baskıyı ve çevrende şu ana kadar edindiğin konumu bir tarafa bırak..yani soruyu cevaplarken süper egonu değilde egonu kullan...

ben şahsen rihannadan gelecek böyle bir teklif karşısında havada uçardım:)

bu resimleri ve bu konuyu neden beğenmedin endgame!!!

şimdi rihanna seninle bir gece başbaşa muhabbet etmek istese kabul etmezmisin:)
ama bu soruya cevap verirken mahalle baskısını sosyal baskıyı ve çevrende şu ana kadar edindiğin konumu bir tarafa bırak..yani soruyu cevaplarken süper egonu değilde egonu kullan...

ben şahsen rihannadan gelecek böyle bir teklif karşısında havada uçardım:)

Birincisi İngilizce'm iyi olmadığı için kabul etmezdim, İngilizce konuşmaktan mümkün olduğunca kaçmayı yeğlerim. İkincisi pek sosyal bir varlık değilim, açıkçası çekinirdim konuşmaya. :)

Birincisi İngilizce'm iyi olmadığı için kabul etmezdim, İngilizce konuşmaktan mümkün olduğunca kaçmayı yeğlerim. İkincisi pek sosyal bir varlık değilim, açıkçası çekinirdim konuşmaya. :)

ingilizceden bahseden kim endgame.. ben dilsiz olsam yine anlaşırdım:)