Evet biraz da öyle oluyor gibi. Zaten Westworld'u burada konuşmaya kalksak içinden çıkamayız o yüzden çok da şaapmamak gerek...
Sal adaşım sal, yorum yapmak falan ne gerek var böyle şeylere.
Evet biraz da öyle oluyor gibi. Zaten Westworld'u burada konuşmaya kalksak içinden çıkamayız o yüzden çok da şaapmamak gerek...
Ben zaten salalı çok oldu. Ama mesela git bana SNK manga konusu aç oraya destanlar destanlar yazarım hiiiç üşenmem...Sal adaşım sal, yorum yapmak falan ne gerek var böyle şeylere.
Ben zaten salalı çok oldu. Ama mesela git bana SNK manga konusu aç oraya destanlar destanlar yazarım hiiiç üşenmem...
İşte ben öyle bir konuya yazarım ki teorileri ve mesajları toplu bir mesajda toplamış oluruz. Ama tabi sonu olmayan bir boşluğun içine düşeriz, içinden çıkamayız o ayrı. Günün sonunda bize yine beklemek beklemek beklemek düşer, her zaman olduğu gibi...SNK deme ulan bana, sinirimi bozuyorsun önce verdiğin ardından düzelttiğin infon sebebiyetiyle. Bu arada öyle bir konu açsak onu da yorumlamayız sanmıyorum, zaten arada gaza gelip minimum 700 maksimum seviyenin ucu bucağı olmayan mesaj sayılarınca konuşuyoruz onu.
İzliyorum da yorumlamadan izliyorum...@MEnes, @Sherlock ve @Tolstoyevski acaba dizinin beşinci sezonunu izlermiyorlar mı? Yeni sezondan haberleri de mi yok? Bir tek ben mi izliyorum yeni sezonu?
Yoğunluktan fırsat bulduğunu sanmıyorum. Yeni sezonu izlemiyorsundur. İzlediğin zaman tartışalım konuda.İzliyorum da yorumlamadan izliyorum...
İzliyorum be ilk 3 bölümü izlemiştim veya ilk 2 bölümü. Diğer 2 bölümü de arşivime katmıştım, bugün yarın izlerim. Ama puanlarını görüp soğudum özellikle 4. bölümden... İlk 2 bölüm ise gayet iyiydi bana göre.Yoğunluktan fırsat bulduğunu sanmıyorum. Yeni sezonu izlemiyorsundur. İzlediğin zaman tartışalım konuda.
Ben heyecanla ilk iki bölümü izlemiştim, aynı anda gittim yani. Sonrası kaldı işte. Aynen, ben de dördüncü bölümün IMDb puanını görünce şok olmuştum. Hem merak ediyorum, hem de hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünerek vazgeçmek istiyorum bölümü izlemekten. Rick and Morty tarihinin en düşük bölümü. Hatta hiç 7'nin altına düştüğünü de görmemiştim dizinin.İzliyorum be ilk 3 bölümü izlemiştim veya ilk 2 bölümü. Diğer 2 bölümü de arşivime katmıştım bugün yarın izlerim. ama puanlarını görüp soğudum özellikle 4. bölümden... İlk 2 bölüm ise gayet iyiydi bana göre.
Hiç sorma ya 7'nin altında bölümünü geçtim 8'in altında bile epey az bölüme sahipken o bölümü hangi kafayla çekmişler de bu kadar nefret edilmiş çözemedim ve üzüldüm de... Acaba Rick and Morty bile bozdu mu dedirtti bana içten içe... Halbuki sezon ne güzel yağ gibi akarak başlamıştı ilk 2 bölümle... Neyse 3 ve 4'ü bu gece izleyip 5'i yarın güncel izlerim belki.Ben heyecanla ilk iki bölümü izlemiştim, aynı anda gittim yani. Sonrası kaldı işte. Aynen, ben de dördüncü bölümün IMDb puanını görünce şok olmuştum. Hem merak ediyorum, hem de hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünerek vazgeçmek istiyorum bölümü izlemekten. Rick and Morty tarihinin en düşük bölümü. Hatta hiç 7'nin altına düştüğünü de görmemiştim dizinin.
Muhtemelen ya politik bir bölüm yapmışlardır ya da çok sıkıcı bir bölüm. Aslında ben ikinci bölümde sıkılmıştım itiraf etmek gerekirse ama yüksek puan almıştı. Biraz fazla karmaşıktı ya da karmaşıklığı sıkıcıydı bence. İzle izle, en iyisi. Bakalım neden düşük puan almış o kadar. Burayı da boş bırakmayalım.Hiç sorma ya 7'nin altında bölümünü geçtim 8'in altında bile epey az bölüme sahipken o bölümü hangi kafayla çekmişler de bu kadar nefret edilmiş çözemedim ve üzüldüm de... Acaba Rick and Morty bile bozdu mu dedirtti bana içten içe... Halbuki sezon ne güzel yağ gibi akarak başlamıştı ilk 2 bölümle... Neyse 3 ve 4'ü bu gece izleyip 5'i yarın güncel izlerim belki.
Politik değil de yorumlarda ve bölümün plotunda gördüğüm kadarıyla çok saçma ve boş bir konu üzerine bölüm yapmışlar sanırım. 2. bölüm bence iyiydi ya baya kaos ve çılgın bir bölümdü. Klonlar üzerine çılgınlığın zirve yaptığı komik de bir bölümdü. Ama ilk bölüm en iyisiydi şimdiye kadarki bölümlerde. Diğer 2 bölümü göreceğiz ama yorum yapar mıyım bilemiyorum... Hayırlısı...Muhtemelen ya politik bir bölüm yapmışlardır ya da çok sıkıcı bir bölüm. Aslında ben ikinci bölümde sıkılmıştım itiraf etmek gerekirse ama yüksek puan almıştı. Biraz fazla karmaşıktı ya da karmaşıklığı sıkıcıydı bence. İzle izle, en iyisi. Bakalım neden düşük puan almış o kadar. Burayı da boş bırakmayalım.
Paralel evren mi ne vardı ikinci sezon ya da üçüncü sezonda, bir sürü Rick ve Morty vardı, bak o bölüm çok iyiydi. Defalarca izle dur, öyle bir bölümdü. Karışıktı ama güzeldi. O tadı alamamıştım ikinci bölümde. Birinci bölüm eğlenceliydi, evet. Bir de ilk bölüm sonuç olarak.Politik değil de yorumlarda ve bölümün plotunda gördüğüm kadarıyla çok saçma ve boş bir konu üzerine bölüm yapmışlar sanırım. 2. bölüm bence iyiydi ya baya kaos ve çılgın bir bölümdü. Klonlar üzerine çılgınlığın zirve yaptığı komik de bir bölümdü. Ama ilk bölüm en iyisiydi şimdiye kadarki bölümlerde. Diğer 2 bölümü göreceğiz ama yorum yapar mıyım bilemiyorum... Hayırlısı...
Geçtiğimiz sezondan 2 veya 3 bölümüm kaldı, onlarla birlikte yeni sezonu halledeceğim inşallah en kısa zamanda. Zaten dizi 5. bölümü itibariyle sezon arası verecekti sanırım, sezon arasıyla birlikte hallederim ve sezonun ikinci kısmına hazır ve nazır olurum diye umuyorum.@MEnes, @Sherlock ve @Tolstoyevski acaba dizinin beşinci sezonunu izlermiyorlar mı? Yeni sezondan haberleri de mi yok? Bir tek ben mi izliyorum yeni sezonu?
Sezon arası verilmeyecek yalnız. Takvime göre 22 Ağustos'a kadar aralıksız gidecek. Beşinci sezonun dördüncü bölümü pek iyi gitmemişti ama neyse ki beşinci bölüm daha iyi gibi. Puanlama konusunda birkaç bölümdür tökezliyor dizi.Geçtiğimiz sezondan 2 veya 3 bölümüm kaldı, onlarla birlikte yeni sezonu halledeceğim inşallah en kısa zamanda. Zaten dizi 5. bölümü itibariyle sezon arası verecekti sanırım, sezon arasıyla birlikte hallederim ve sezonun ikinci kısmına hazır ve nazır olurum diye umuyorum.