Richard E. Grant, Game Of Thrones Kadrosuna Katıldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Richard E. Grant, Game Of Thrones Kadrosuna Katıldı!

ecsImgR2-169520322751387222-150x150.jpg

Game of Thrones'un 6.sezon çekimleri devam ederken, dizinin hayranlarının yoğun takibi altında. Durum böyle olunca, setten haberler aralıksız olarak gelmeye devam ediyor.

Simon Bricker rolüyle Downton Abbey kadrosunda yer alan Richard E. Grant, Game of Thrones'un kadrosuna katılan yeni bir oyuncu oldu. Oyuncunun dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz belli değil.

Diziye geçtiğimiz günlerde, Ian McShane, Max von Sydow, Pilou Asbaek, Sebastian Croft ve Freddie Stroma gibi isimler de katılmıştı.

Bir türlü gündemden düşmeyen Game of Thrones, altıncı sezonuyla 2016 ilkbaharında ekranlara dönecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ian McShane in katılımı en büyük kazanç olmuş grant falan hikaye :)

her konuya üç yorum yazılmış bir sayfayı aşan konuya rastlamak mümkün değil :) millet yabancı dizi izlemeyimi bıraktı ne iştir :)
Dizi izleyen yok diyorum sana, en fazla izleyen birkaç dizi izliyor. O da TWD veya kardeş dizisini. O yüzden diyorum ya; yokluğun acayip koydu diye.

Dizi izleyen yok diyorum sana, en fazla izleyen birkaç dizi izliyor. O da TWD veya kardeş dizisini. O yüzden diyorum ya; yokluğun acayip koydu diye.
daha yorum sayfalarına bakamadım burası tanıtım sayfaları yorum sayfaları eminim biraz daha hareketlidir :)

Geçtiğimiz günlerde mükemmel bir sezon finaliyle 3. sezonu noktaladık. :) Keşke olsa da 100 bölüm izlesem, öyle drama yok başka.
desene orda size yetişmem mümkün değil o zaman ben ray donovan ı en sona erteleyeyim yatişemedikten sonra öne almanın manası yok :)

Empire ve The Last Man'dan başla hiç olmasa izleyici sayısı çok. :)

the affairde birebir gideriz seninle ayrıca the affair de @OzaN da izleyeceğini söylemiş söz vermiş onuda yakalamam lazım öyle söz verip kaçmak yok :)
empire da ne durumdasın yakınsan ordan yetişeyim sana :)

the affairde birebir gideriz seninle ayrıca the affair de @OzaN da izleyeceğini söylemiş söz vermiş onuda yakalamam lazım öyle söz verip kaçmak yok :)
empire da ne durumdasın yakınsan ordan yetişeyim sana :)
Evet, ben de şahidim @OzaN söz verdi ama ben hatırla olmaz bu işler en fazla 1 bölüm izlerim dedim. :))

Evet, ben de şahidim @OzaN söz verdi ama ben hatırla olmaz bu işler en fazla 1 bölüm izlerim dedim. :))
işte bir bölüm maksat ayağınız alışsın diye bedava benden olsun :) artık devamını kendi isteğinizle izlersiniz :)
ayrıca daha the fall var izleyeceğimiz bir yere kaçamazsın bir sürü dizide başlamak üzere :)

işte bir bölüm maksat ayağınız alışsın diye bedava benden olsun :) artık devamını kendi isteğinizle izlersiniz :)
ayrıca daha the fall var izleyeceğimiz bir yere kaçamazsın bir sürü dizide başlamak üzere :)
The Faal'dan kaçtığımı kim söyledi? Gillian Anderson'un X-Files'i başlayacak ona da bakar mıyız? hep topu 6 bölüm zaten. Bu arada Hannibal 3. sezon ile birlikte sonlandı. :T:

The Faal'dan kaçtığımı kim söyledi? Gillian Anderson'un X-Files'i başlayacak ona da bakar mıyız? hep topu 6 bölüm zaten. Bu arada Hannibal 3. sezon ile birlikte sonlandı. :T:
hannibal tamamen bittimi devam edecekmi hannibal ıda ray donovan gibi sona saklayayım siz bitirmişsiniz :) gillian andersen lı herşeye bakarım :)

hannibal tamamen bittimi devam edecekmi hannibal ıda ray donovan gibi sona saklayayım siz bitirmişsiniz :) gillian andersen lı herşeye bakarım :)
Unutulmayacak bir finalle sonlandı. 4. sezonu yok. Yakınlarda Hugh Dancy ile Jesse Pinkman yeni bir diziye başlayacak, True Detective'in ilk sezonunda soyunan abla da var, o dizi kaçmaz. :)

Unutulmayacak bir finalle sonlandı. Yakında Hugh Dancy ile Jesse Pinkman yeni bir diziye başlayacak, True Detective'in ilk sezonunda soyunan abla da var, o dizi kaçmaz. :)
harika haber hugh dancy hannibal deki sevdiğim vatandaş jesse yani aaron paul zaten süper hele son bahsettiğin o true da soyunan şey o bir afet o bir felaket tek başına dizi süpürür onunla muhteşem kadro oluyor :) bu bahsettiğin dizinin adı nedir mutlaka izlemem lazım kaçmaz :)

harika haber hugh dancy hannibal deki sevdiğim vatandaş jesse yani aaron paul zaten süper hele son bahsettiğin o true da soyunan şey o bir afet o bir felaket tek başına dizi süpürür onunla muhteşem kadro oluyor :) bu bahsettiğin dizinin adı nedir mutlaka izlemem lazım kaçmaz :)
The Way, 10 bölüm sürecek ve 2016’ın başlarında başlayacak.