Müdür, beni geçmişe götürdü.Her cumartesi milliyet gazetesinin tv ekini alıp okur, biriktirirdim.Güzel bir gelişme olmuş, biraz daha genişletilse daha da iyi olur.Zamanında en sevdiğim şeylerdendi sevdiğim dizilerin reytinglerini takip etmek.
blu tv de kendi reytinglerinin detaylı sunumunu göndermiş dünYakın zamanda top100 listenin verileceğini sanmıyorum.
Hafta sonu diye eklenmemiştir. Pazartesi toplu eklenir.Bu kadar mıydı yani?Bugün açıklanmamış.
Bunlar da kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.
Eklenmiş dediğim gibi.Hafta sonu diye eklenmemiştir. Pazartesi toplu eklenir.
Bunlar da kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.
eskiden bende alırdım milliyet tv ekını güzel günlerdiMüdür, beni geçmişe götürdü.Her cumartesi milliyet gazetesinin tv ekini alıp okur, biriktirirdim.Bir onceki haftanin reytingini önce 2 grup ilerleyen zamanda 3 grup şeklinde yayınlarlardı.
Düzenli olarak mı alırdın? Arada bir mi?eskiden bende alırdım milliyet tv ekını güzel günlerdi
sen nasıl alırdın arda birmi düzenlımı..çıktığından beri her hafta alırdım okurdum.en son 2014 de çıktıDüzenli olarak mı alırdın? Arada bir mi?
Her cumartesi bakkalda erken bitmeden alırdım.sen nasıl alırdın arda birmi düzenlımı..çıktığından beri her hafta alırdım okurdum.en son 2014 de çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?