Reytinglerde Yine Hüsran

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,086
Puanı
1,061
Büyük umutlarla yurtdışına pazarlanan Diriliş Ertuğrul dizisi başarısız sonuçlar almaya devam ediyor. Kasım ayında Prima TV (Romanya)'da yayına başlayan dizi reytinglerde büyük bir şok yaşadı.

Aylık reytinglerin açıklandığı listede ülkede yayınlanan 30 dizi içinde 24. olan dizi 0.9 ortalama tutturabildi. Diğer Türk dizilerinden Paramparça 2., Fatih Harbiye 3. ve Kurt Seyit ve Şura 5. olarak başarılı sonuçlar elde ettiler.
putere_si_glorie_-_prima_tv.png

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @sokak sanati @Bully @DarkLeqenD @Almila @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @Maskeli Fedai @HarzeM @DoğuEşrefoğlu

La izlemeseler izlemesinler burda gayet iyi izleniyor zaten. :D

Gayet kaliteli ve güzel bir dizi bence, ilk bölümü izlemiştim. Ara sıra denk geldikçe açıp 5-10 dakika bakıyorum. :) Türkiye'de izlenen bir proje, onlar izlese ne olur izlemese ne olur. :)

Kösem dizisi de Türkiye'de berbat, oralarda belki güzel. :)

Bazıları da kendi ülkesinde deli gibi tanıtım döndürürken 2-3 reyting alıyor onu ne edeceğiz :F

canoom bizde biryerlerini gösteren kişiler yok sex sahneleri yok başka dizilerle bir tutmayın biz gerçek tarihimizi yansıtıyoruz türk toplumuda buna duyarlılık gösteriyor siz ve sizin gibilerde ilgi göstermesin çokta fifi bununla sevinip kendinizi avutursunuz anca ama türkiyedeki ilgi karşısında da avucunuzu yalamak kalıyor bebişim.

canoom bizde biryerlerini gösteren kişiler yok sex sahneleri yok başka dizilerle bir tutmayın biz gerçek tarihimizi yansıtıyoruz türk toplumuda buna duyarlılık gösteriyor siz ve sizin gibilerde ilgi göstermesin çokta fifi bununla sevinip kendinizi avutursunuz anca ama türkiyedeki ilgi karşısında da avucunuzu yalamak kalıyor bebişim.
Birde kanal faktörü var Paramparça Kurt Seyit Fatih Harbiye falan en çok izlenen kanalda yayınlanıyor orda :A :F

La izlemeseler izlemesinler burda gayet iyi izleniyor zaten. :D

ama işte o onların zevksizliği :)

Gayet kaliteli ve güzel bir dizi bence, ilk bölümü izlemiştim. Ara sıra denk geldikçe açıp 5-10 dakika bakıyorum. :) Türkiye'de izlenen bir proje, onlar izlese ne olur izlemese ne olur. :)

Kösem dizisi de Türkiye'de berbat, oralarda belki güzel. :)

Bazıları da kendi ülkesinde deli gibi tanıtım döndürürken 2-3 reyting alıyor onu ne edeceğiz :F

türkiyedeki reytingleri takan yok bu 1
2.si dizinin yapımcısı her fırsatta yurtdışında ilgi görüyoruz bu dizi türk dizilerinin olumsuz etkilerini silecek diyor ama sonuç ortada bu 2
my ile tarihi iyi anlatma konusunda karşılaştırılamaz diriliş siz gidin bunu my yayınlıyor diye yunan tv binasını işgal edenlere söyleyin bu da 3:)))

türkiyedeki reytingleri takan yok bu 1
2.si dizinin yapımcısı her fırsatta yurtdışında ilgi görüyoruz bu dizi türk dizilerinin olumsuz etkilerini silecek diyor ama sonuç ortada bu 2
my ile tarihi iyi anlatma konusunda karşılaştırılamaz diriliş siz gidin bunu my yayınlıyor diye yunan tv binasını işgal edenlere söyleyin bu da 3:)))
Türkiye'de niye reytingleri takan olmasın? :) Kendi ülkende reyting/ilgi göremiyorsan yurt dışında ilgi görsen ne, görmesen ne. Bkz: Kösem. :)

Birde kanal faktörü var Paramparça Kurt Seyit Fatih Harbiye falan en çok izlenen kanalda yayınlanıyor orda :A :F
biz de mi işin içine entrika katsak ne ? :A bırakın 14ü 20 yi rahat geçeriz :A

Türkiye'de niye reytingleri takan olmasın? :) Kendi ülkende reyting/ilgi göremiyorsan yurt dışında ilgi görsen ne, görmesen ne. Bkz: Kösem. :)
dizi 1.5 milyon reklam geliri varmış dirilişle kösemin reklam geliri aynıysa reytingteki farkın pek önemi yok :A

Tek sen takmıyon emre herkes takıyor.)))
dirilişin yapımcısı gayet takıyor her açıklamada söylüyor:A

biz de mi işin içine entrika katsak ne ? :A bırakın 14ü 20 yi rahat geçeriz :A
sizde entrika yok mu ilk sezon selcan bu sezon aytolun napıyor koyun mu otlatıyor:A

dizi 1.5 milyon reklam geliri varmış dirilişle kösemin reklam geliri aynıysa reytingteki farkın pek önemi yok :A

dirilişin yapımcısı gayet takıyor her açıklamada söylüyor:A

sizde entrika yok mu ilk sezon selcan bu sezon aytolun napıyor koyun mu otlatıyor:A
Dirilişin o zaman 5-6 milyon vardır. :F