Ondan olsa olsa figüran olur, o bile çok bence ama neyse.O oğlandan "esas oğlan" olmaz
Ondan olsa olsa figüran olur, o bile çok bence ama neyse.O oğlandan "esas oğlan" olmaz
Bu yüzden Çağatay Ulusoy ile yeniden partner olmalarını çok istemiştim. Çağatay çok profosyonel bir yüzücü. Hakan Kurtaş sözde yüzme hocası ama Aslı'dan bir farkı yok. Havuzda yürüyor.Kerem yüzme hocasıymış kaslı birini bulasalardı.
Bu yüzden Çağatay Ulusoy ile yeniden partner olmalarını çok istemiştim. Çağatay çok profosyonel bir yüzücü. Hakan Kurtaş sözde yüzme hocası ama Aslı'dan bir farkı yok. Havuzda yürüyor.
Güzellik anlamında zaten tartışmasız Çağatay. Oyunculuk anlamında da bence kıyaslanamaz Çağatay ile.amma büyüttünüz yav hakan kurtaş ile çağatay ın arasında dağlar yokçağatay hazaldan önce bir hiçti bu bir gerçek yani hakan kurtaş ın durumu o ka kötü değil en azından hazalsız bir başrol deneyimi var
ortada bir kenan gibi oyunculuk görsem ben de kıyaslamam adamalrı ama ikisi de çok yetersiz BENCEGüzellik anlamında zaten tartışmasız Çağatay. Oyunculuk anlamında da bence kıyaslanamaz Çağatay ile.
arada istisnalar çıkıyor behzat ç.-lim-işler güçler falan reytingten doalyı bitmediler en azındansosyal medya karın doyurmuyor tek gerçek var oda reyting
çok nadirde olsa evetortada bir kenan gibi oyunculuk görsem ben de kıyaslamam adamalrı ama ikisi de çok yetersiz BENCE
GÜZELLİK/YAKIŞIKLILIK kısmında zaten kimseyle tartışmam herkesin güzel/yakışıklı bulduğu kendine
arada istisnalar çıkıyor behzat ç.-lim-işler güçler falan reytingten doalyı bitmediler en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?