Kendin inaniyon mu bu dedigine ))) mesela ben izlemiyordum bu tezin çöktü)))ayyy evett tv si olan herkes vadiyi izledi diyorum benim dediğime katılmayanlar kadar katılanlarda çok olurrr o dönem herkes vadiyi izledi
Kendin inaniyon mu bu dedigine ))) mesela ben izlemiyordum bu tezin çöktü)))ayyy evett tv si olan herkes vadiyi izledi diyorum benim dediğime katılmayanlar kadar katılanlarda çok olurrr o dönem herkes vadiyi izledi
Bir haber 14 reyting alıyorsa bence bunlar fos dur gerisi yalan bu programı bilmeyenler olarak tek değilimdir inşallahKarar Anı'nı bölmüşler..
15 SUBAT 2004 PAZAR
NOPROGRAM ADÝ KANAL
RATING (%)
SHARE (%)
1BIZ EVLENIYORUZ (KARAR ANI) SHOW 32,20 65,20
2BIZ EVLENIYORUZ (BUYUK FINAL) SHOW 22,00 43,70
3SHOW TV ANA HABER SHOW 14,10 31,40
4KANAL D ANA HABER KAND 9,00 21,10
5SERSERI KAND 9,00 17,80
15 SUBAT 2004 PAZAR
NOPROGRAM AD KANAL
RATING (%)
SHARE (%)
1BIZ EVLENIYORUZ (KARAR ANI) SHOW 29,90 64,60
2BIZ EVLENIYORUZ (BUYUK FINAL) SHOW 20,50 44,40
3SHOW TV ANA HABER SHOW 12,80 32,50
4HULYA AVSAR SHOW KAND 9,20 24,80
5ATV ANA HABER ATV 8,40 22,60
benim söylemek istediğim şey şu evet bu proglamları bizde takip ettik bunları ve bir çoğunu ama vadi o dönemde en çok izlenmiş yapımdır diyorum o dönemde eski vadinin olduğu dönemde en çok izlenen yapım vadidir diyorum ben 🙂🙂🙂Kendin inaniyon mu bu dedigine ))) mesela ben izlemiyordum bu tezin çöktü)))
Bu konu belirli bir dönemden bahsetmiyor sorun orada )))) Aşk-ı memnu ve Asmalı konak bambaşka zamanların dizisi ))) Aşk-ı memnun finalinin reytingleri zaten ortada;Asmalı Konakta öyle keza ama bu programı ne duydum nede gördüm ))benim söylemek istediğim şey şu evet bu proglamları bizde takip ettik bunları ve bir çoğunu ama vadi o dönemde en çok izlenmiş yapımdır diyorum o dönemde eski vadinin olduğu dönemde en çok izlenen yapım vadidir diyorum ben 🙂🙂🙂
ayoll bu program 2004 yılı aldığı reyting dönemi tamda vadiyi kapsıyor bzim dönemde yanı bende vadi bu programdan bile afzla izlenmiştir diyorum 🙂🙂🙂Bu konu belirli bir dönemden bahsetmiyor sorun orada )))) Aşk-ı memnu ve Asmalı konak bambaşka zamanların dizisi ))) Aşk-ı memnun finalinin reytingleri zaten ortada;Asmalı Konakta öyle keza ama bu programı ne duydum nede gördüm ))
oha aski memnu ne alaka
1 | ASK-I MEMNU | KAND | 27.10 |
1 | ASK-I MEMNU | KAND | 23.40 |
Diyon da kanıt nerdebenim söylemek istediğim şey şu evet bu proglamları bizde takip ettik bunları ve bir çoğunu ama vadi o dönemde en çok izlenmiş yapımdır diyorum o dönemde eski vadinin olduğu dönemde en çok izlenen yapım vadidir diyorum ben 🙂🙂🙂
kanıtı buluruz da vadi en çok izlenen diziydi bu ratinglerden daha fazlaDiyon da kanıt nerde
Çok izlenmesine bir şey demiyorum. Bende biliyorum çoğu kişi izliyordu ama 40 reyting alıyor demek komik))) Türkiye de tvsi açık herkes( çalışan polis doktor taksici vs...) izliyor demekkanıtı buluruz da vadi en çok izlenen diziydi bu ratinglerden daha fazla
aldığını ibliyorum ben
Vadi her zaman demiyelimde çoğu zaman Aşk-ı Memnuyu geçti ama asla Finalindeki kadar reyting alamadı ,Asmalı Konak ,İkinci bahar ve Aşk-ı memnu en çok izlenen diziler arasında girmişti fakat bu programı ben hiç hatırlamıyorum demekki izlenmemiş .ssayoll bu program 2004 yılı aldığı reyting dönemi tamda vadiyi kapsıyor bzim dönemde yanı bende vadi bu programdan bile afzla izlenmiştir diyorum 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?