Reytinglerde Bilinen Büyük Yanlış!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy evett tv si olan herkes vadiyi izledi diyorum benim dediğime katılmayanlar kadar katılanlarda çok olurrr o dönem herkes vadiyi izledi :F:F:F
Kendin inaniyon mu bu dedigine ))) mesela ben izlemiyordum bu tezin çöktü)))

Karar Anı'nı bölmüşler..

15 SUBAT 2004 PAZAR

NO​
PROGRAM ADÝKANAL
RATING (%)​

SHARE (%)​

1​
BIZ EVLENIYORUZ (KARAR ANI)SHOW32,2065,20

2​
BIZ EVLENIYORUZ (BUYUK FINAL)SHOW22,0043,70

3​
SHOW TV ANA HABERSHOW14,1031,40

4​
KANAL D ANA HABERKAND9,0021,10

5​
SERSERIKAND9,0017,80
15 SUBAT 2004 PAZAR

NO​
PROGRAM ADKANAL
RATING (%)​

SHARE (%)​

1​
BIZ EVLENIYORUZ (KARAR ANI)SHOW29,9064,60

2​
BIZ EVLENIYORUZ (BUYUK FINAL)SHOW20,5044,40

3​
SHOW TV ANA HABERSHOW12,8032,50

4​
HULYA AVSAR SHOWKAND9,2024,80

5​
ATV ANA HABERATV8,4022,60
Bir haber 14 reyting alıyorsa bence bunlar fos dur gerisi yalan bu programı bilmeyenler olarak tek değilimdir inşallah :)

Kendin inaniyon mu bu dedigine ))) mesela ben izlemiyordum bu tezin çöktü)))
benim söylemek istediğim şey şu evet bu proglamları bizde takip ettik bunları ve bir çoğunu ama vadi o dönemde en çok izlenmiş yapımdır diyorum o dönemde eski vadinin olduğu dönemde en çok izlenen yapım vadidir diyorum ben 🙂🙂🙂

benim söylemek istediğim şey şu evet bu proglamları bizde takip ettik bunları ve bir çoğunu ama vadi o dönemde en çok izlenmiş yapımdır diyorum o dönemde eski vadinin olduğu dönemde en çok izlenen yapım vadidir diyorum ben 🙂🙂🙂
Bu konu belirli bir dönemden bahsetmiyor sorun orada )))) Aşk-ı memnu ve Asmalı konak bambaşka zamanların dizisi ))) Aşk-ı memnun finalinin reytingleri zaten ortada;Asmalı Konakta öyle keza ama bu programı ne duydum nede gördüm ))

Bu konu belirli bir dönemden bahsetmiyor sorun orada )))) Aşk-ı memnu ve Asmalı konak bambaşka zamanların dizisi ))) Aşk-ı memnun finalinin reytingleri zaten ortada;Asmalı Konakta öyle keza ama bu programı ne duydum nede gördüm ))
ayoll bu program 2004 yılı aldığı reyting dönemi tamda vadiyi kapsıyor bzim dönemde yanı bende vadi bu programdan bile afzla izlenmiştir diyorum 🙂🙂🙂

Diyon da kanıt nerde

kanıtı buluruz da vadi en çok izlenen diziydi bu ratinglerden daha fazla
aldığını ibliyorum ben
Çok izlenmesine bir şey demiyorum. Bende biliyorum çoğu kişi izliyordu ama 40 reyting alıyor demek komik))) Türkiye de tvsi açık herkes( çalışan polis doktor taksici vs...) izliyor demek

bunda bir yanlış yok ki herkes bunların e çok izlenen diziler olduğunu biliyor :) rekor gs-juve maçında

ayoll bu program 2004 yılı aldığı reyting dönemi tamda vadiyi kapsıyor bzim dönemde yanı bende vadi bu programdan bile afzla izlenmiştir diyorum 🙂🙂🙂
Vadi her zaman demiyelimde çoğu zaman Aşk-ı Memnuyu geçti ama asla Finalindeki kadar reyting alamadı ,Asmalı Konak ,İkinci bahar ve Aşk-ı memnu en çok izlenen diziler arasında girmişti fakat bu programı ben hiç hatırlamıyorum demekki izlenmemiş .ss :D

Eskiden tas catlasin müzik kanallari ile beraber 20 kanal vardi o yüzden o zamanin Reytinglerinin bu sekilde olmasi gayet normal... Simdilerde ise her kasabanin bile
kendi tv kanali var yani artik 15-16 Reytingi görmek mucize gibi birsey (Diziler/Yarismalar icin)... Bunuda TNS de en son basaran KVP olmustu, TNS den ATV ye gectigi ilk sezonda

Aaa Asmalı Konak degilmiydi o?😱
Böyle de olabilir tabi dizi olarak en yüksek reyting Asmalı Konak`a ait.
Türkiye-Brezilya maçı başka bir durum o.Maç zamanı açık olan her televizyonun %99unun TRTde olduğunu hiç kimse inkar etmez zaten.Share olarak baya bi yüksektir.Reytingde 60i göremediyse denekler tv`yi kapatıp akraba evinde birlikte izlemişlerdir:):)

Bu arada o eski sistem.O sistemde haber sonrası spor haberleri bile 7-8 reyting alıyordu,yani aynı durum değil.Farklılıklar mevcut.

Son düzenleme: