Reytingler Reklamlara Etki Etmemiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeniden kapak oldun dizide 4 kusak reklam veriliyor Kösemin yenilgisini belgeledin aferin :F

ay gazoz kaapakalrını topla bir işe yarar totoş :) biz dirilişin reyitnigne düştüğümüzde reklam gelirimiz 2.77 milyondu diriliş 1.71 milyon fark va rbiz var bizi geçeceğini sanan melunlar her daim şapa oturur

ayrıca sürgünüm ve darklegend 3 kuşak dedi ben onlara inanmayı seçiyorum :A

Son düzenleme:
dur daha yolun başındayız hemen gaza gelme yine kapak etmeyelim seni bak hep seni düşünüyorum. :F hem kösem'le kıyaslayarak konu açmışsın kapak olunca my ye yönelmişsin. :F neyse bu konudan iyi malzeme çıktı sağol varolasın. :F

ayrıca ikiside diziyi tv'den izlemiyor işine gelene inancan tabii gerçekleri yedirmeni beklemiyor kimse. :F

önce engelleyip sonra cevap vermeye devam etmek maşallah böyle tutarlı laf atanlar olduğu sürece (rakip demiylorum o seviyeye gelebilen yok daha) bize daha çok ekmek çıkar:A

ayrıca harzem de ilk onlar gibi dedi:A

totoş seni ben engellemedim yönetim hesabıma girmiş heralde? :F bi baktım mesajların gözükmüyor bende anlamadım ama tapatalktan görüyorum mesajlarını ona göre cevap yazıyorum. :F

yav he he :A
zaten konuyu ciddiye alıp kanıtlama amacım olsa reytinge açardım konuyu kanıtlamak için 1 bölüm diriliş izleme işkencesine katlanamam :A

reklam saatleri;

20:02 - 20:16
21:00 - 21:14
22:30 - 22:44
23:30 - 23:45