Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay gazoz kaapakalrını topla bir işe yarar totoş biz dirilişin reyitnigne düştüğümüzde reklam gelirimiz 2.77 milyondu diriliş 1.71 milyon fark va rbiz var bizi geçeceğini sanan melunlar her daim şapa oturur
ayrıca sürgünüm ve darklegend 3 kuşak dedi ben onlara inanmayı seçiyorum
dur daha yolun başındayız hemen gaza gelme yine kapak etmeyelim seni bak hep seni düşünüyorum. hem kösem'le kıyaslayarak konu açmışsın kapak olunca my ye yönelmişsin. neyse bu konudan iyi malzeme çıktı sağol varolasın.
ayrıca ikiside diziyi tv'den izlemiyor işine gelene inancan tabii gerçekleri yedirmeni beklemiyor kimse.
önce engelleyip sonra cevap vermeye devam etmek maşallah böyle tutarlı laf atanlar olduğu sürece (rakip demiylorum o seviyeye gelebilen yok daha) bize daha çok ekmek çıkar
totoş seni ben engellemedim yönetim hesabıma girmiş heralde? bi baktım mesajların gözükmüyor bende anlamadım ama tapatalktan görüyorum mesajlarını ona göre cevap yazıyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.