Reytingler Reklamlara Etki Etmemiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,940
Puanı
1,060
Biz ki reytinlerin işlemediği bir diziyiz...

Taht kavgalarının işlendiği muhteşem dizimiz MY Kösem'in reklam gelirinin 1.5 milyon lira olduğu açıklanmıştı Mesut Yar tarafından.Şimdi ise kendilerini bize rakip gören Diriliş Ertuğrul'un reklam geliri belli oldu.TRT'nin açıkladığı rakamlara göre dizinin reklam geliri 1.3 milyon lira.

Kısacası diğerleri şaibeli sistemde kaç reyting alırsa alsın bir biz edemiyorlar rakamlarda...
ffdgfggfdgfdg.png

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı @cookies @HarzeM @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @GunesinOglu @denizz19 @ozgur2113 @Harunnn60 @eskici

Yalnız karşılaştırmak saçma olmuş, dizinin reytingleri dışında reklam alım fiyatlarını kanal faktörü de etkiliyor. Bunun dışında TRT devlet kanalı olduğu için zaten geliri var, reklam verenlerle aşırı yüksek fiyata anlaşmıyor diye biliyorum. :)

Yalnız karşılaştırmak saçma olmuş, dizinin reytingleri dışında reklam alım fiyatlarını kanal faktörü de etkiliyor. Bunun dışında TRT devlet kanalı olduğu için zaten geliri var, reklam verenlerle aşırı yüksek fiyata anlaşmıyor diye biliyorum. :)
Yine mi Kösem vs. Diriliş tartışması, yeter artık. :A
biz karşılaştırmayız konuda da bize rakip olduğunu iddia eden diyoruz farkındaysan songülcü ve begümcü aserat :A

kanalı geç bence totalcan artık bir önemi yok trt ab de 3. abc1 de 3. mü 4.mü ne olmuş :D şu an en çok reklam alan vadi ama kanalı reytigte ilk 3e zor giriyor :A

ayrıca burada vurgulanan bizim 4 reytingle aldığımızı onların 9 reytingle alamadığı :A biz diriliş reytingleri alırken (my 3.sezon 2.yarısı) reklam gelirimiz 2.77 milyondu :A

Valla şaşırdım ama helal olsun. :D Zaten Kösem çok kötü reytingler almıyor. AB ve ABC1 gayet iyi. Total'de az daha artarsa tehlikeli bir durum yok. Şu yeni diziler bakalım nasıl etkileyecek. :)

Valla şaşırdım ama helal olsun. :D Zaten Kösem çok kötü reytingler almıyor. AB ve ABC1 gayet iyi. Total'de az daha artarsa tehlikeli bir durum yok. Şu yeni diziler bakalım nasıl etkileyecek. :)
efeciğimi etiketler misin görüşünü merak ediyorum :bhr:

forumda ciddi şekilde ertuğrul kösem ve eşkiya vadi tartışmaları var forum oyüzden baya baya ısınıyor zaman zaman ben bu dizilerin kıyaslanmasına buyüzden tartışmalara karşıyım kim neyi izliyorsa izlesin ayoll :F:F:F

forumda ciddi şekilde ertuğrul kösem ve eşkiya vadi tartışmaları var forum oyüzden baya baya ısınıyor zaman zaman ben bu dizilerin kıyaslanmasına buyüzden tartışmalara karşıyım kim neyi izliyorsa izlesin ayoll :F:F:F
biz kıyaslama kabul etmeyiz biz zirvede tek başımıza oturuyoruz:A

@mrt-06 ya katılıyorum. birde bu ücret genel kazanç mı yoksa belli bir süre için verilen sbit ücret mi?genel kazanç ise dirilişin reklam süreleri diğer diziler kadar değil oradan zaten bir kaybı var.diğer dizilerden en az 15-20 dk daha az reklam veriyor. haliyle o kadar kazanamaz.bunun yanında kösem hala my'nin kaymağını yemeğe devam ediyor.yoksa bu gelir akıl alır gibi değil.reklam verenler hala my'nin ekranda olduğunu sanıyor galiba ama yakında uyanırlar.kösem bu geliri koruyamaz.(eğer reytingleri böyle devam ederse)

@mrt-06 ya katılıyorum. birde bu ücret genel kazanç mı yoksa belli bir süre için verilen sbit ücret mi?genel kazanç ise dirilişin reklam süreleri diğer diziler kadar değil oradan zaten bir kaybı var.diğer dizilerden en az 15-20 dk daha az reklam veriyor. haliyle o kadar kazanamaz.bunun yanında kösem hala my'nin kaymağını yemeğe devam ediyor.yoksa bu gelir akıl alır gibi değil.reklam verenler hala my'nin ekranda olduğunu sanıyor galiba ama yakında uyanırlar.kösem bu geliri koruyamaz.(eğer reytingleri böyle devam ederse)
trt nin bizzart açıklaması bu efe melununa attım linkini :D dirilişin saniye başı reklam ücreti 500 lira 3 kuşak reklam 1.29 milyon 4 küşak 1.71 milyon ediyor :) @sürgünüm ile @Maskeli Fedai 3 kuşak reklam veriyor dediler :D neyse farketmez 4 kuşak da olsa yine kötü durum :D

trt nin bizzart açıklaması bu efe melununa attım linkini :D dirilişin saniye başı reklam ücreti 500 lira 3 kuşak reklam 1.29 milyon 4 küşak 1.71 milyon ediyor :) @sürgünüm ile @Maskeli Fedai 3 kuşak reklam veriyor dediler :D neyse farketmez 4 kuşak da olsa yine kötü durum :D
kuşak ne onu bilmiyorum.ama bu sene reklam sayısını 1 arttırdı süre olarak ort 45 dkika reklam veriyor hesabı sen yap işte.

ay tamam ben 21-24 arası yeni bölümü anladım. özetten itibaren 4 @xemrexxx yani bu durumda 1.7 ye çıkıyor. vadi kaç kuşak reklam veriyor? dirilişin geliri şu koşullar altında(devlet kanalında olması,az reklam vermesi vs) gayet iyi. kösemide geçiyor bu konuyu sil bence kösemin yenilgisini belgeliyorsun:A

ay tamam ben 21-24 arası yeni bölümü anladım. özetten itibaren 4 @xemrexxx yani bu durumda 1.7 ye çıkıyor. vadi kaç kuşak reklam veriyor? dirilişin geliri şu koşullar altında(devlet kanalında olması,az reklam vermesi vs) gayet iyi. kösemide geçiyor bu konuyu sil bence kösemin yenilgisini belgeliyorsun:A
ne alakası var hala başarısızsınız :A 1.7 ne en çok izlenen diziye:A
my total-ab-abc1 bu reytingledeyken 2.77 idi reklam geliri :A özeti 400 lira idi saniyede dirilişin yeni bölümü 500 lira:A

ayrıca sürgünüm ve maskeli 3 kuşak dedi 2 ye 1 durum :A

yine yeni yeniden "bir kapak oluş hikayesi" :F

kimin kimden fazla aldığını gördük. :F bu hayali konular nereye kadar sürecek sonunda hep kapak oluyor bu anticiler. :F dirilişle uğraşanın hazin sonu. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren