Reyting Tahtı - 9. Bölüm 'Aliye'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alemdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O dönem bu tarz reyting oranlarının sadece bir dizi değil En az 8-9 dizi alıyordu.Zirve için sağlam yarışlar dönüyordu ve biz maalesef en son bunu 2018 yıllarında gördük.
Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Söz, Çukur, Kadın, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlar sürekli +10-11 civarı alıyordu ama haftalık sıralamayı geç kendi günlerinde bile zirvede yer almakta zorlanıyordu.Şimdi 5 alan 1.oluyor.

Konu çok güzel olmuş @Alemdar eline sağlık.

• Beğendim
Reactions: Alemdar
O dönem bu tarz reyting oranlarının sadece bir dizi değil En az 8-9 dizi alıyordu.Zirve için sağlam yarışlar dönüyordu ve biz maalesef en son bunu 2018 yıllarında gördük.
Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Söz, Çukur, Kadın, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlar sürekli +10-11 civarı alıyordu ama haftalık sıralamayı geç kendi günlerinde bile zirvede yer almakta zorlanıyordu.Şimdi 5 alan 1.oluyor.

5'i alan 1. olmayı bırak artık 10+ barajı geçen dizi sayısı maalesef 3 bu sezon.

Eyvallah kardeş.

• Beğendim
Reactions: çArşıaskeri
Güzel diziydi, müzikleri de çok başarılıydı. Reytingleri de epey yüksekmiş maşallah.

Emeklerine sağlık agam @Alemdar

• Beğendim
Reactions: Alemdar

Hem dizilerin kalitesi düştü hem eskisi gibi Tv izlenmiyor giderek kitlesi eriyor.