Reyting Tahtı - 3. Bölüm 'Çocuklar Duymasın (2002-2005)'

Gelecek 3 bölümde Zerda, Ekmek Teknesi ve Kurtlar Vadisi gelecek. Umarım birini izlemişsindir :)

Hele atv'li bölümler çok güzeldi Star Tv'dekilerde aynı tad alınmıyor özellikle Meltem çıktığında.
Hocam reytingleri iyi buluyorsun web arşivten mi buluyorsun merak ettim.

Çocuklar Duymasın'ın 27 reyting aldığını daha önce hiçbir yerde görmemiştim. Asmalı Konak, ÖBGZK, Aşk-ı Memnu dışında bu reytingleri alan bir dizi olduğunu bilmiyordum.

Hocam reytingleri iyi buluyorsun web arşivten mi buluyorsun merak ettim.
Yok hocam Sabah gazetesinin arşivlerinde buluyorum. Çocuklar Ne Olacak'ı web archive'den baktım ama paylaşma gereği buldum çünkü hiç iyi değildi. Rekoru var evet, kötü reyting rekorlardan biri :D

Yok hocam Sabah gazetesinin arşivlerinde buluyorum. Çocuklar Ne Olacak'ı web archive'den baktım ama paylaşma gereği buldum çünkü hiç iyi değildi. Rekoru var evet, kötü reyting rekorlardan biri :D
Gazete arşivlerini nereden buluyorsun ben de ilgilyim özellikle eski reytinglere de ondan soruyorum.

Gazete arşivlerini nereden buluyorsun ben de ilgilyim özellikle eski reytinglere de ondan soruyorum.
Bir dahakine baktığımda araştırma yaptığımda linkini özelden atim sana aga olur mu ? Yani yarın akşam yeni bölümü hazırlar paylaşırım, hazırlarken atarım sana

Hangi final? En son olan mı? Nasıl bitmişti?
Ben izleyemedim bir türlü.
Evet Kanal D'deki son bölümü, nasıl bitmişti ? Saçma 😂 Meltem'e musallat olan biri vardı galiba Gölge'ydi adı, Meltem'i rahatsız ediyordu en son Haluk'la ayırdı. Sanırım boşanmışlardı ve Haluk evi terk edip gitmişti.

Bir dahakine baktığımda araştırma yaptığımda linkini özelden atim sana aga olur mu ? Yani yarın akşam yeni bölümü hazırlar paylaşırım, hazırlarken atarım sana

Evet Kanal D'deki son bölümü, nasıl bitmişti ? Saçma 😂 Meltem'e musallat olan biri vardı galiba Gölge'ydi adı, Meltem'i rahatsız ediyordu en son Haluk'la ayırdı. Sanırım boşanmışlardı ve Haluk evi terk edip gitmişti.
Tutku tuttu o Geceyi birde Tuna başka kıza aşık oldu @Alemdar
------

@Royal_Highness

Teşekkürler canım, forumdaki bu bölüme biraz canlılık kattık :D
Benim senaryolarda devam ediyor maçlara çarpıyor zaten yurt dışından esinlendiğim 4 konuyu işliyorum iki senaryomda birisi bir Reklam konusu komşu ülkenin diğerleri İrlanda’dan
Bende çaba gösteriyorum ama benimkiler dizl Fair city ve Red Rocktan Home and Away’i boşverdim o konu şuydu ben ardından hastalandım çünkü senaryoda herkesi yiyen bir çete vardı polisleri bile o konu 23.30 için uygun dendi bende o zaman çalıştığım
için erken yatıyordum nasıl 23.30 ta yayınlıcaktım ardından her şeye kafaya taktım birde Samsun beraberliği gelince delirdim Kullandığım ilaç azdırmış nervinyum Depatkin verdiler bir hafta hastanede kaldım Fransız hastanesinde birde çocuklar duymasın finali benimde hoşuma gitmedi yazarlık kursundaki arkadaşlarımında @Alemdar

sihirlı annemde çok izleniliyordu.onu yap.zamanında atvde cocuklar duymasın kanal d de yasemınce reytıng rekortmenı oluyor.stara gecınce reytıngleri dusuyor.dizilemı alakalı yoksa kanalla alakalı anlamadım

sihirlı annemde çok izleniliyordu.onu yap.zamanında atvde cocuklar duymasın kanal d de yasemınce reytıng rekortmenı oluyor.stara gecınce reytıngleri dusuyor.dizilemı alakalı yoksa kanalla alakalı anlamadım
Bilemiyorum ama o dönemde Star Tv'nin reyting rekoru kıran çok orjinal dizileri yoktu o yüzden çok transfer yapıyorlardı.

Demek ki kanalla alakalı bir sıkıntı o dönem seyirciler atv'yi show'u tercih ediyordu.

Bilemiyorum ama o dönemde Star Tv'nin reyting rekoru kıran çok orjinal dizileri yoktu o yüzden çok transfer yapıyorlardı.

Demek ki kanalla alakalı bir sıkıntı o dönem seyirciler atv'yi show'u tercih ediyordu.
o biraz özellikle Sihirli annem rtükteki cezasından kurtulmak için yoksa kanal d’nin lisansı 1 yıl kapanacaktı konu o zaman büyü konusunda çocukları etkiliyor dendi dine göre haram dizi Ramazan bayramını işlediler hatta oruç bile tuttular iftar saati yaptılar
Kanal d kapanmamak için yaptı Stara yolladı Sihirli annemi Çocuklar duymasın ise fazla polisiyeye döndü stardaki ilk sezonunda @Alemdar @Doğan

• Beğendim
Reactions: Doğan

star tv o dönem ayrılsakda beraberiz en son babalar duyarı tranfer etmişti.Bi ara starda ıbo show az izleniliyordu.atvye geçınce ibo show daha çook izlendi.show tv den çok tranfer ettı.Sihirli annemınde reytıngı dustu stara gecınce .seyırcıler kanal d yı tercıh edıyordu.
------

o biraz özellikle Sihirli annem rtükteki cezasından kurtulmak için yoksa kanal d’nin lisansı 1 yıl kapanacaktı konu o zaman büyü konusunda çocukları etkiliyor dendi dine göre haram dizi Ramazan bayramını işlediler hatta oruç bile tuttular iftar saati yaptılar
Kanal d kapanmamak için yaptı Stara yolladı Sihirli annemi Çocuklar duymasın ise fazla polisiyeye döndü stardaki ilk sezonunda @Alemdar @Doğan
acemı cadıdada buyu vardı.kanald den gene stara gecti.sıhırlı annem bitti acemı cadı basladı..
------

Ekli dosyayı görüntüle 136502

Reyting Tahtı hız kesmeden 3. bölümüyle devam ediyor. Bu bölümde yine reyting rekorları kıran bir dizi ile devam ediyoruz. Bu bölümde 'Çocuklar Duymasın'ın 2002-2004 versiyonunu ve 'Çocuklar Ne Olacak'ı hatırlayacağız.

Dizinin yapımcılığını Birol Güven ve Süleyman Nebioğlu, senaristliğini Birol Güven ile Metin Açıkgöz üstlendi, yönetmen koltuğuna ise Raşit Çelikezer oturdu.

Dizinin başrollerini ise Tamer Karadağı, Pınar Altuğ, daha sonra Zeynep Tokuş, Zeyno Günenç ve Özgür Ozan üstlendi. Çocuk oyuncuları ise Ayşecan Tatari ve Furkan Kızılay'dı.

Dizi Çocuklar Duymasın adıyla 3 sezon 95 bölüm boyunca yayınlandı ve daha sonra Çocuklar Ne Olacak adını alarak tek sezon halinde 26 bölüm daha yayınlandı. Toplamda 4 sezon 121 bölüm sürdü. İlk bölümü 16 Ocak 2002'de ve son bölümü 2 Nisan 2005'te yayınlandı. Dizi her Salı akşamı yayınlandı.

Dizinin ilk sezonu 24 bölüm sürdü. İlk bölümü ile TGRT'de yayın hayatına başladı ve orada 13 bölüm yayınlandı. Ardından 14. bölümden itibaren ATV'ye transfer oldu ve 50 bölüm boyunca orada yayınlandı. TGRT'den ATV'ye geçme sebebi ise Birol Güven'in daha iyi bir kanala geçip, daha iyi bir izlenme oranı almak istemeseydi.

İşte Çocuklar Duymasın'ın ATV'deki reyting karnesi : (İlk başta ATV'deki bölüm sayısı ve yanında toplam bölüm sayısı yazmaktadır).

BölümTarinTOTALAB
17 (30)15/10/200218,2018,10
18 (31)22/10/200221,0018,50
19 (32)29/10/200219,1019,80
20 (33)05/11/200220,5018,80
21 (34)12/11/200223,1022,00
22 (35)19/11/200221,4018,20
23 (36)26/11/200221,6020,20
24 (37)03/12/200218,3018,50
29 (42)07/01/200324,4023,60
30 (43)14/01/200323,8024,60
31 (44)21/01/200325,0022,70
34 (47)11/02/200317,1014,00
35 (48)18/02/200326,6027,80
36 (49)25/02/200326,1025,50
37 (50)04/03/200317,6016,90
39 (52)18/03/200323,8023,60
41 (54)01/04/200323,8023,50
42 (55)08/04/200322,3020,70
43 (56)15/04/200321,3019,20
44 (57)22/04/200325,4026,60

Bu muhteşem reytinglere sahip olan dizi 3. sezonda Star Tv'ye transfer oldu. Fakat, dizi eski reytinglerini Star Tv'de o dönemde alamadı. 9 reyting gibi ortalama alarak yoluna devam eden dizide maalesef sezon içinde beklenmeyen bir olay yaşandı.

Özel hayatı nedeniyle sık sık medyanın gözü önünde olan Pınar Altuğ, eşini askerdeyken aldattığı iddiasıyla gündeme o dönem bomba gibi düşmüştü. Yapımcı Birol Güven ile bir kaç görüşmenin ardından Altuğ, kendi isteği ile diziden ayrılma kararı aldı. Aşağı yukarı 2 ay sonra ise oynadığı Meltem karakterini 'Deli Yürek' dizisi ile tanınan Zeynep Tokuş devralmıştı.

Dizi Haziran 2004 yılında 3. sezonunu bitirmişti ve Star Tv ile 4. sezon için anlaşma yapılmıştı.

Fakat dizi tatildeyken, yaz aylarında yine bir başka başrol oyuncusu ile alakalı bomba bir haber gündeme düşmüştü.

Bir seks kasedinin ortaya çıktığı ve dizinin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı'nın şantaja maruz kaldığı öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından Tamer Karadağlı da diziden ayrıldı. Birol Güven ise çareyi dizide iki anne-baba'yı yurt dışına göndermekte buldu.

Star Tv ile görüşmelerin ardından yapımcı Birol Güven, diziyi 4. sezonda 'Çocuklar Ne Olacak' adıyla yapma kararı aldı. Dizinin başrol oyuncuları Zeyno Günenç, Özgür Ozan, ve çocuk oyuncular Furkan Kızılay ve Ayşecan Tatari olmuştu. Ek olarak diziye komşular eklenmişti, ve Mesut Akusta ve Seray Sever kadroya eklendi.

Fakat dizi o dönem, iç açıcı reytingler alamadı ve sadece 26 bölüm boyunca yayınlanmıştı.
Dizinin reytinglerini paylaşmaya gerek kalmadı çünkü en yüksek oranı sadece 6.60 reyting'di ve sezon ortalaması 4,5-5 reyting arasıydı

Şubat 2005 yılında dizinin yapımcısı Birol Güven diziyi bitirme kararı aldığını açıklamıştı.

Ve son bölümde Birol Güven dizinin son sahnesi için anne-babayı yeniden getirmek istedi. Tamer Karadağlı teklifi kabul etmişti ama Pınar Altuğ red etmişti.

Peki ya siz ? Sizin için neredeyse 30 reyting alan bir yapımın 4-5 reytinglere kadar düşmesi normal mi ?

Bir başka reyting rekoru kıran diziyi anlatana kadar kendinize dikkat edin ! :)
star tv dekı reytıngleri varmı

Son düzenleme:
star tv o dönem ayrılsakda beraberiz en son babalar duyarı tranfer etmişti.Bi ara starda ıbo show az izleniliyordu.atvye geçınce ibo show daha çook izlendi.show tv den çok tranfer ettı.Sihirli annemınde reytıngı dustu stara gecınce .seyırcıler kanal d yı tercıh edıyordu.
------

acemı cadıdada buyu vardı.kanald den gene stara gecti.sıhırlı annem bitti acemı cadı basladı..
------

Yok eskiden Uçankuş yayınlıyordu hatırladığım kadarıyla 8-9 reyting alıyordu

------

------

Onlar kanal kapanmasın diye yapıldı kanal d 1 yıl kapanacaktı ama acemi cadı gençler olduğu için sıkıntı olmadı şimdi olur eğer bir yıl kapansaydı Arka Sokaklar hangi kanalda olurdu star tv ye el konuldu telsimin sahibi diye star tv ye Fransızlara satsalarmış telsim Fransızlara satıldı Vodafone oldu @Doğan

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants