Hepsini kopyala yapıştır yapıyor bi zahmet geçsin artıkÇD baya yaklaşmış, 2. liğe.![]()
- - - Ekleme - - -
Valla kimse senin kadar önemsemiyor yarışmayıArtik rahatsiniz istediginiz kadar birinci olabilirsiniz, ama ben yokken 😉
Hepsini kopyala yapıştır yapıyor bi zahmet geçsin artıkÇD baya yaklaşmış, 2. liğe.![]()
Valla kimse senin kadar önemsemiyor yarışmayıArtik rahatsiniz istediginiz kadar birinci olabilirsiniz, ama ben yokken 😉
Artik rahatsiniz istediginiz kadar birinci olabilirsiniz, ama ben yokken 😉
Hepsini kopyala yapıştır yapıyor bi zahmet geçsin artık![]()
Hepsini kopyala yapıştır yapıyor bi zahmet geçsin artık
- - - Ekleme - - -
Valla kimse senin kadar önemsemiyor yarışmayı![]()
Valla kimse senin kadar önemsemiyor yarışmayı![]()
Beceremiyoruz diye bir şey yok ki.Tahminleri yapıyoruz sürekliBeceremiyoruz demiyor da![]()
Yalan mı KadirValla 2.ol çok çabaladın sen
![]()
Yalan mı KadirValla 2.ol çok çabaladın sen
![]()
Beceremiyoruz diye bir şey yok ki.Tahminleri yapıyoruz sürekliBu şans meselesi.
Duygusal baskı yapıyo adama bak ya![]()
Duygusal baskı yapıyo adama bak ya
- - - Ekleme - - -
Duygusal baskı yapıyo adama bak ya![]()
Takma Kadir, kiskaniyorlar iste![]()
Yok baskı falan değil.Ben yarışma başladığından beri ilk 3deyim hep.Benim için sıkıntı olmaz yani
![]()
Ben yarışı ortada hiç bırakmadım ama.Ayrıca korkak yarışıyorsunuz siz.Birçok zorlu tahmini yapmaktan kaçıyorsunuzIsini sansa birakmayacaksin 😉 Mac 90 dakika, öyle ayin ortasinda birakmakla olmuyor 😉
HahaÇok kıskanıyorum![]()
Isini sansa birakmayacaksin 😉 Mac 90 dakika, öyle ayin ortasinda birakmakla olmuyor 😉
İsterse 10.olayım ne farkeder ki para ödülü yok ya sonundaMerak etme.Sen bu ay 2.olursun
Ben yarışı ortada hiç bırakmadım ama.Ayrıca korkak yarışıyorsunuz siz.Birçok zorlu tahmini yapmaktan kaçıyorsunuz
- - - Ekleme - - -
Haha![]()
İsterse 10.olayım ne farkeder ki para ödülü yok ya sonunda![]()
Ben yarışı ortada hiç bırakmadım ama.Ayrıca korkak yarışıyorsunuz siz.Birçok zorlu tahmini yapmaktan kaçıyorsunuz![]()
Öylesiniz aga.Ömer bilhassa Survivor tahminlerini yapmıyor ve hep tutması muhtemellere yöneliyorBize korkak diyo aga![]()
Öylesiniz aga.Ömer bilhassa Survivor tahminlerini yapmıyor ve hep tutması muhtemellere yöneliyor![]()
İddia aramıyorum neden iddia arayayım.Çok umurumda olan bir yarışma olsa gerçekten bahane sürdüğümü sanacağım kendi kendime
Hep ayni iddialar Deniz, her ay ayni seyleri yaziyorsun. Zorunlululara Survivor girdimi yapiyoruz tahminisevmedigim bir program icin niye tahmin yapayim? Kural mi var illa Survivor yapilacak diye? Ben en azindan farkli farkli tahminler yapiyorum. Bugra haric kim Magazin 90'in tahmini yapiyor? Veya Davetsiz Misafir'in?
Gecen ay Özetleri gösterdiniz, böyle böyle iyi oranlar aliyorsun dediniz. Ne oldu simdi? Daha iyi bir oran aldim.
Birakin böyle iddialari arkadas. Sebep aramayin, birinci olmak icin cözüm arayin 😉
Son yazdığım cümlemin kanıtıdır bu da
Ona korkaklik degil strateji denir. Yarismadayiz sonucta..
İddia aramıyorum neden iddia arayayım.Çok umurumda olan bir yarışma olsa gerçekten bahane sürdüğümü sanacağım kendi kendimeAyrıca görünen köy ortadadır.Zorunlu olarak verilen Survivor yapılmak zorunda zaten,ama zorunlu olmadığında kaçıyorsun Survivor dan.He bu benim için yine çok önemli değil zorunlu değilse senin elinde olan bir durum.Sana şimdiden tebrikler,yarışmayı çok fazla büyütüyorsun kafanda seni kıskandığımız falan da hikaye 😉
- - - Ekleme - - -
Son yazdığım cümlemin kanıtıdır bu da![]()