'Reyting Tahminleri Yarışması' Kasım'a Özel Yeniden Başlıyor!

Arkadaşlar bilemediğiniz tahmin sayısını yediğiniz gol , bildiklerinizi de attığınız gol farzedin. Puanınızı etkilemeyecek ama aynı puanda olan iki kişinin hangisinin önde olduğunu gösterecek.

Arkadaşlar bilemediğiniz tahmin sayısını yediğiniz gol , bildiklerinizi de attığınız gol farzedin. Puanınızı etkilemeyecek ama aynı puanda olan iki kişinin hangisinin önde olduğunu gösterecek.

Tamam yeni kuralin amacini anladik, hesaplamayi nasil yapiyorsun? İlk mesajinda averajlara nasil ulastin mesela?

@Yakamoz-Asi sen katılma istersen?

Sen benden cok @denizz19 'dan kork
adam yazin king oldu

Ya isimleri felan yazıyo ya ondan söyledim benide eklesin diye yarışmaya yoksa kendi irademle katılıyorum
İsim almıyor bu yarışmada zaten. Siz tahminlerinizi yapınca o kontrol ediyor zaten isimleri. Ayrıca şuana kadar çok rağbet görmedi bakalım. 10 kişiyi bulursa yarışma iyidir.

İsim almıyor bu yarışmada zaten. Siz tahminlerinizi yapınca o kontrol ediyor zaten isimleri. Ayrıca şuana kadar çok rağbet görmedi bakalım. 10 kişiyi bulursa yarışma iyidir.
Anladım ben isim felan yazılıyodu diye biliyodum

Her tutturduğunuz tahmin 1 puan olacak. Bilemediğiniz bildiklerinizden götürmeyecek. Mesela 6 yapımın total ab tahminin yaptınız. Toplam 12 tahmin oluyor. Kaç tanesini tutturursanız o kadar puan alıyorsunuz