Fark kapaniyor ama. Ben son günlerde düsüsteyim ortalamada. 15-16 gün var daha ama![]()
Gün geçtikçe farkın kapanması daha zorlanıyor ama. Ne kadar gün geçerse aldığım oranlar ortalamayı o kadar az etkiliyo.
Fark kapaniyor ama. Ben son günlerde düsüsteyim ortalamada. 15-16 gün var daha ama![]()
Zirveden uzaklaşıyorum![]()
Gün geçtikçe farkın kapanması daha zorlanıyor ama. Ne kadar gün geçerse aldığım oranlar ortalamayı o kadar az etkiliyo.
Yakında seni geçip 2. olurum inşallah.
1. lik zor yav.
Zirveden uzaklaşıyorum![]()
Ya tahmin sayısını arttırdım. 6 tane falan yapımın tahminin yapıyorum. İşe yaradı aslında. Birz daha dikkatli tahmin yapıyorum artık.
Ya az tahmin, ama öz tahmin yapacaksin, yada cok tahmin, ama riskli tahmin yapacaksin. Böyle strateji ile en az %50 alinir.
3 gündür çok tahimn yapıyorum. %60'ın altına düşmedim![]()
Bak o yönden hic düsünmedim![]()
Ama benim tahmin yapmayi unuttugumu, veya cok yanlis tahmin yaptigimi düsün, benim oran pat diye yerlere inermesela bugün cok ters köse olacagimi zannediyorum
- - - Ekleme - - -
Cok kolay inanin sadece. Birde tahmin yaparken kendinizi kasmayin. Matematige girdiniz mi olmuyor son iki üc gündür bunu fark ettim
- - - Ekleme - - -
Deniz sana inanmistim. Durmadan düsüyorsun. Halbuki iki gündür iyi tahmin yapsaydin coktan gecmistin beni!!!
Bugün bende cok tahmin yapacagim herhalde. Yoksa bittim![]()
Geç olsun güç olmasın bakarsın iyi reyting tahmini tuttururum bir anda![]()
Yok yokAz tahmin yap sen
![]()
Yakamozun hesabına göre bayağı değişik sonuçlar![]()