Biterse sonuncu çıkarım bence devam etsin en azından çaktırmadan sonuncu olmuş olurumKac yeni dizi var daha @mrt-06 bitsin artik yarisma
Biterse sonuncu çıkarım bence devam etsin en azından çaktırmadan sonuncu olmuş olurumKac yeni dizi var daha @mrt-06 bitsin artik yarisma
Haziran'a kadar devam, kaç dizi başlarsa artık.
Kafana bir şey mi düştü acaba?bu sefer nasılda tıutturmuşum ? bir gün gelecek tutturacağım demiştim o gün bugündür
son iki tahmindir kötü gidiyorumama hala iyi gidiyorum
Kafana bir şey mi düştü acaba?
Biraz gençlerin önünü aç.
bozuk saat misali 24 saatte bir doğruyu gösteriyorum ben tahminimde şaşmadımda denk gelmişKafana bir şey mi düştü acaba?
Biraz gençlerin önünü aç.
O kadarını da biliyorum ya, hep düşük gidiyordu.Destere belki zaten birinci gidiyor ne biliyorsun
Gelecek yıl bekleriz yarışmacı olarak.Dizi TOTAL'de 2.30, AB'de 1.76 reyting aldı.
@*YıldırıM* sen TOTAL'de 2.30, AB'de 2.10 demişsin 0.00 - 0.34 tutturma farkıyla 35 puan aldın.
@Billy Kane sen TOTAL'de 3.40, AB'de 3.00 demişsin 1.10 - 1.24 tutturma farkıyla 6 puan aldın.
@cookies sen TOTAL'de 2.00, AB'de 2.80 demişsin 0.30 - 1.04 tutturma farkıyla 18 puan aldın.
@kvp-medya sen TOTAL'de 3.20, AB'de 3.00 demişsin 0.90 - 1.24 tutturma farkıyla 8 puan aldın.
@yakup09 sen TOTAL'de 2.40, AB'de 1.90 demişsin 0.10 - 0.14 tutturma farkıyla 40 tam puan aldın. En yüksek puanı yaptın tebrikler.
@halukerogluFOX sen TOTAL'de 2.50, AB'de 2.50 demişsin 0.20 - 0.74 tutturma farkıyla 30 puan aldın.
Katılımınız için teşekkürler.
40 yılda 1 bir tahmin yapıyorum o da tam puanla 1. Oluyorbırakıcam bu işleri artık
😱 Forumdan mı ayrılacaksın?Gelecek yıl bekleriz yarışmacı olarak.
Bulursan beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?