Biterse sonuncu çıkarım bence devam etsin en azından çaktırmadan sonuncu olmuş olurumKac yeni dizi var daha @mrt-06 bitsin artik yarisma![]()
Biterse sonuncu çıkarım bence devam etsin en azından çaktırmadan sonuncu olmuş olurumKac yeni dizi var daha @mrt-06 bitsin artik yarisma![]()
Haziran'a kadar devam, kaç dizi başlarsa artık.![]()
![]()
Kafana bir şey mi düştü acaba?bu sefer nasılda tıutturmuşum ? bir gün gelecek tutturacağım demiştim o gün bugündür![]()
son iki tahmindir kötü gidiyorumama hala iyi gidiyorum
![]()
Kafana bir şey mi düştü acaba?
Biraz gençlerin önünü aç.
![]()
bozuk saat misali 24 saatte bir doğruyu gösteriyorum ben tahminimde şaşmadımda denk gelmişKafana bir şey mi düştü acaba?
Biraz gençlerin önünü aç.
![]()
O kadarını da biliyorum ya, hep düşük gidiyordu.Destere belki zaten birinci gidiyor ne biliyorsun![]()
Gelecek yıl bekleriz yarışmacı olarak.Dizi TOTAL'de 2.30, AB'de 1.76 reyting aldı.
@*YıldırıM* sen TOTAL'de 2.30, AB'de 2.10 demişsin 0.00 - 0.34 tutturma farkıyla 35 puan aldın.
@Billy Kane sen TOTAL'de 3.40, AB'de 3.00 demişsin 1.10 - 1.24 tutturma farkıyla 6 puan aldın.
@cookies sen TOTAL'de 2.00, AB'de 2.80 demişsin 0.30 - 1.04 tutturma farkıyla 18 puan aldın.
@kvp-medya sen TOTAL'de 3.20, AB'de 3.00 demişsin 0.90 - 1.24 tutturma farkıyla 8 puan aldın.
@yakup09 sen TOTAL'de 2.40, AB'de 1.90 demişsin 0.10 - 0.14 tutturma farkıyla 40 tam puan aldın. En yüksek puanı yaptın tebrikler.
@halukerogluFOX sen TOTAL'de 2.50, AB'de 2.50 demişsin 0.20 - 0.74 tutturma farkıyla 30 puan aldın.
Katılımınız için teşekkürler.
40 yılda 1 bir tahmin yapıyorum o da tam puanla 1. Oluyorbırakıcam bu işleri artık
😱 Forumdan mı ayrılacaksın?Gelecek yıl bekleriz yarışmacı olarak.
Bulursan beklersin![]()