Reyting Tahminleri | Kazanan - (Eylül - Ekim - Kasım) 2015

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Reyting Tahminleri'nin Eylül - Ekim - Kasım 2015 sezonunun şampiyonu belli oldu!

8 haftalık zorlu yarışın ardından yarışmayı kazanan isim 1333 puan ile @apoyta olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz. Ödülü ise nickname'minin hemen altında 1 ay boyunca yer alacak olan En İyi Reyting Tahmincisi yazısı ve ek olarak istediği taktirde yeni sezonda @mrt-06 ve benimle beraber yarışmayı yürüten ekibe katılabilecek.

Aynı zamanda finale kalan @denizz19 , @Bully ve @Çiğdem-'i tebrik ediyoruz. Yarışmaya katılan @Aserat , @batuhankaralar , @Billy Kane , @sokak sanati , @gözlemci , @legolas9900 , @ozgur2113 ve @Polat Şaşmaz'a da teşekkür ediyoruz ve istekleri dahilinde 2. sezonun yarışmacıları olabileceklerini belirtmeden geçmek istemiyoruz.

İşte final puan tablosu ;
SıraYarışmacıHafta İçi PuanıHafta İçi Puanın %60'ıCumartesi PuanıCumartesi Puanının %40'ıTOPLAM
1.apoyta15959579403761333
2.denizz19111566910504201089
3.Bully11857118603441055
4.Çiğdem-990594940376970

Yeni sezonda görüşmek üzere.

mrt-06 - hayret bi şey

Tebrikler, en son beni elemiştin en azından şampiyona elendim

Tebrikler @apoyta

Yeni sezonda bende katılacağım, tahminlerde pek başarılı olamasam da deneyeceğim şansımı.

vay. tebrikler.
darısı spor toto süper lig'e diyelim. @apoyta
Bu arada yazı @OzaN tarafından verileceği için o ne zaman online olursa o zaman olacak
Tebrikler, en son beni elemiştin en azından şampiyona elendim
Tebrikler @apoyta

Yeni sezonda bende katılacağım, tahminlerde pek başarılı olamasam da deneyeceğim şansımı.
Tebrik ederim @apoyta

@Çiğdem- her yarışmaya katılıp hep eleniyorsun.
Sonuncusun yine geçmiş olsun.
Tebrikler @apoyta
finale kalma başarısı gösterenlere de tebrikler. Yeni sezonda daha iyi hazırlanacağım yeni sezon be Zaman @hayret bi şey
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
öncelikle güzel bir format hazırladıkları için @mrt-06 ve @hayret bi şey ayrı teşekkür ederim... Çok güzel bir yarışma ortaya çıktı. Daha önce de belirtmiştim benim için finale kalan herkes şampiyondur.

@mrt-06 @hayret bi şey emeklerinize sağlık güzel bir sezon oldu.

İlk 3'e girmek güzel. Cumartesi günü kötü tahminler yapmışım maalesef. ss

@apoyta tebrikler farkla zirvede yer almışsın, @denizz19 @Çiğdem- sizlere de tebrikler.

Tebrik ederim @apoyta

@Çiğdem- her yarışmaya katılıp hep eleniyorsun.
Sonuncusun yine geçmiş olsun.
ne sonuncusu ayolm 4.oldum diğer sezonlardada son 4 e kalıp final turu hedefim olucak hep

@apoyta tebrikler @Aserat elendikten sonra 1.olucağını tahmin etmek zor değildi

@Bully @denizz19 sizede tebrikler çocuklar 😉😉😉

tşşkelr @Aserat elenmesen 1.olabilirdin sağlık olsun sende iyi yarıştın 2-3 hafta hariç her hafta 1.oluyordun sanada tebrikler 😉😉😉

Tebrikler @apoyta, başarılarının devamını dilerim. @denizz19, @Bully ve @Çiğdem-'i de finale kaldıkları için kutlarım.
Teşekkür ederim
yarışmanın favorisi iken kötü bir hafta sonrası elenmeniz çok kötü oldu... Onun haricinde her hafta birinci olarak bu işten anladığınızı ispatladınız.
Teşekkür ederim
sizde iyi yarıştınız bende sizi tebrik ederim.

Teşekkür ederim
sizde finale kalarak benim gözümde şampiyonlar arasındasınız.

2. sezon kesin olacak ama bize kısa bir süre müddet verin. Sınavlarımızla bile yarışmayı sürdürdük. Biraz kafamızı dinleyelim

2. sezon için yeni fikirler düşünmeye çalışacağız. Daha zevkli ve eğlenceli geçmesi için farklı kurallar eklenebilir.

@apoyta demeyi unutmuşum ödülün yakışmış

Bu arada yeni sezon için hazırlıklar yavaştan başladı. Düşündüğüm gibi olursa 2. sezon çok eğlenceli olacak