Reyting Tahminleri | Kazanan - (Eylül - Ekim - Kasım) 2015

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
proxy.php

Reyting Tahminleri'nin Eylül - Ekim - Kasım 2015 sezonunun şampiyonu belli oldu!

8 haftalık zorlu yarışın ardından yarışmayı kazanan isim 1333 puan ile @apoyta olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz. Ödülü ise nickname'minin hemen altında 1 ay boyunca yer alacak olan En İyi Reyting Tahmincisi yazısı ve ek olarak istediği taktirde yeni sezonda @mrt-06 ve benimle beraber yarışmayı yürüten ekibe katılabilecek.

Aynı zamanda finale kalan @denizz19 , @Bully ve @Çiğdem-'i tebrik ediyoruz. Yarışmaya katılan @Aserat , @batuhankaralar , @Billy Kane , @sokak sanati , @gözlemci , @legolas9900 , @ozgur2113 ve @Polat Şaşmaz'a da teşekkür ediyoruz ve istekleri dahilinde 2. sezonun yarışmacıları olabileceklerini belirtmeden geçmek istemiyoruz.

İşte final puan tablosu ;
SıraYarışmacıHafta İçi PuanıHafta İçi Puanın %60'ıCumartesi PuanıCumartesi Puanının %40'ıTOPLAM
1.apoyta15959579403761333
2.denizz19111566910504201089
3.Bully11857118603441055
4.Çiğdem-990594940376970

Yeni sezonda görüşmek üzere.

mrt-06 - hayret bi şey

Tebrikler @apoyta :D

Yeni sezonda bende katılacağım, tahminlerde pek başarılı olamasam da deneyeceğim şansımı. :F

vay. tebrikler. :) darısı spor toto süper lig'e diyelim. @apoyta :D
Bu arada yazı @OzaN tarafından verileceği için o ne zaman online olursa o zaman olacak :D
Tebrikler, en son beni elemiştin en azından şampiyona elendim :F
Tebrikler @apoyta :D

Yeni sezonda bende katılacağım, tahminlerde pek başarılı olamasam da deneyeceğim şansımı. :F
Tebrik ederim @apoyta :X

@Çiğdem- her yarışmaya katılıp hep eleniyorsun.:A Sonuncusun yine geçmiş olsun.:A
Tebrikler @apoyta :) finale kalma başarısı gösterenlere de tebrikler. Yeni sezonda daha iyi hazırlanacağım yeni sezon be Zaman @hayret bi şey :A
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) öncelikle güzel bir format hazırladıkları için @mrt-06 ve @hayret bi şey ayrı teşekkür ederim... Çok güzel bir yarışma ortaya çıktı. Daha önce de belirtmiştim benim için finale kalan herkes şampiyondur.

Tebrik ederim @apoyta :X

@Çiğdem- her yarışmaya katılıp hep eleniyorsun.:A Sonuncusun yine geçmiş olsun.:A
ne sonuncusu ayolm 4.oldum diğer sezonlardada son 4 e kalıp final turu hedefim olucak hep
:A:A:A

@apoyta tebrikler @Aserat elendikten sonra 1.olucağını tahmin etmek zor değildi:F

@Bully @denizz19 sizede tebrikler çocuklar 😉😉😉

tşşkelr @Aserat elenmesen 1.olabilirdin sağlık olsun sende iyi yarıştın 2-3 hafta hariç her hafta 1.oluyordun sanada tebrikler 😉😉😉

Tebrikler @apoyta, başarılarının devamını dilerim. @denizz19, @Bully ve @Çiğdem-'i de finale kaldıkları için kutlarım. :X
Teşekkür ederim :) yarışmanın favorisi iken kötü bir hafta sonrası elenmeniz çok kötü oldu... Onun haricinde her hafta birinci olarak bu işten anladığınızı ispatladınız.
@mrt-06 @hayret bi şey emeklerinize sağlık güzel bir sezon oldu. :X

İlk 3'e girmek güzel. Cumartesi günü kötü tahminler yapmışım maalesef. ss

@apoyta tebrikler farkla zirvede yer almışsın, @denizz19 @Çiğdem- sizlere de tebrikler. :D
Teşekkür ederim :) sizde iyi yarıştınız bende sizi tebrik ederim.

ne sonuncusu ayolm 4.oldum diğer sezonlardada son 4 e kalıp final turu hedefim olucak hep
:A:A:A

@apoyta tebrikler @Aserat elendikten sonra 1.olucağını tahmin etmek zor değildi:F

@Bully @denizz19 sizede tebrikler çocuklar 😉😉😉

tşşkelr @Aserat elenmesen 1.olabilirdin sağlık olsun sende iyi yarıştın 2-3 hafta hariç her hafta 1.oluyordun sanada tebrikler 😉😉😉
Teşekkür ederim :) sizde finale kalarak benim gözümde şampiyonlar arasındasınız.

2. sezon kesin olacak ama bize kısa bir süre müddet verin. Sınavlarımızla bile yarışmayı sürdürdük. Biraz kafamızı dinleyelim :D

2. sezon için yeni fikirler düşünmeye çalışacağız. Daha zevkli ve eğlenceli geçmesi için farklı kurallar eklenebilir.

@apoyta demeyi unutmuşum ödülün yakışmış :ok:

Bu arada yeni sezon için hazırlıklar yavaştan başladı. Düşündüğüm gibi olursa 2. sezon çok eğlenceli olacak :)