Reyting Tahminleri | Düşler ve Umutlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kötü reyting alıcağını tahmin ederek 2 guruptada 2 reyting vermiştim en kötü başlayanlar bile en kötü 2 alıyordu bunlar dahada abartarak 1 reyting almışlar :kiki::kiki::kiki:
en azından 2 verdiğim için iyi bir puan alabilirim :Z:Z:Z

2 reyting bile alamamış:(

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 reyting verenler benden nasıl yüksek puan alıyorki ben ehr 2 gruptada 2 reyting verdim
1 reytinge en yakın olan tahminleri ben verdim 2 verelek ama 3 verenler benden yüksek puan almışlar (b)(b)(b) @mrt-06

3 reyting verenler benden nasıl yüksek puan alıyorki ben ehr 2 gruptada 2 reyting verdim
1 reytinge en yakın olan tahminleri ben verdim 2 verelek ama 3 verenler benden yüksek puan almışlar (b)(b)(b) @mrt-06
Puanlamada bir yanlışlık yok, 3 vermiş olabilir ama ikinci tahminleri gerçek sonuca seninkinden daha yakınsa senden yüksek almış olabilirler.

Puanlamada bir yanlışlık yok, 3 vermiş olabilir ama ikinci tahminleri gerçek sonuca seninkinden daha yakınsa senden yüksek almış olabilirler.
ama benim 2 tahminimde yakındı hem totelde hem abde sonucta bu dizi 1 reyting ortalaması aldı ben 2 gruptada 2 reyting ortalaması verdim çok düşük olmuş puan 6 😱😱😱

ama benim 2 tahminimde yakındı hem totelde hem abde sonucta bu dizi 1 reyting ortalaması aldı ben 2 gruptada 2 reyting ortalaması verdim çok düşük olmuş puan 6 😱😱😱
Tam 2 değil 2 küsür vermişsin tam 2 deseydin alırdın puanları. :D

Diziden kötü bekliyordum da bu kadar da değil yani. :(