Ayıpsın o cephede film izlerken biz forumu alacağızOzan askere gitsin hele, daha önce planladığımız şeyi gerçekleştirelim sen anladın.
Ayıpsın o cephede film izlerken biz forumu alacağızOzan askere gitsin hele, daha önce planladığımız şeyi gerçekleştirelim sen anladın.
Döndüğünde foruma giriş yapmaya çalışacak ve ekranda banlandınız yazısını görecek sonra fake üyelikler almaya başlayabilir onun da önüne geçmek lazım.Ayıpsın o cephede film izlerken biz forumu alacağız
Yeni nickiyle geliyormuş 'izleryazar'Döndüğünde foruma giriş yapmaya çalışacak ve ekranda banlandınız yazısını görecek sonra fake üyelikler almaya başlayabilir onun da önüne geçmek lazım.
Güzeldi bu.Yeni nickiyle geliyormuş 'izleryazar'
Zaten bu aralar iyice triplere girmişGüzeldi bu.Yalnız iyi dedikodusunu yaptık şimdi gelip bir yabancı diziden hareketli capsle cevap verir.
Geçmiş olsunBazı günler unuttum, bazı günlerde tahmin yapmaya üşendim, son 2 gün de hastaydım. Buna rağmen iyi gitmişim, gelecek sezonda üstüne koyabilirim umarım. Ayrıca ilk 3'teki @eskici, @Bully ve @hasancrtk16'ya da tebrikler.
Niye ilk 4 değil de 3?Bazı günler unuttum, bazı günlerde tahmin yapmaya üşendim, son 2 gün de hastaydım. Buna rağmen iyi gitmişim, gelecek sezonda üstüne koyabilirim umarım. Ayrıca ilk 3'teki @eskici, @Bully ve @hasancrtk16'ya da tebrikler.
Geçmiş olacak bir şey yok her şeye rağmen iyi performans çıkarmışım.Geçmiş olsun
Paşa keyfim öyle istedi.Niye ilk 4 değil de 3?Beni çekemediğin için mi acaba.
Saf hasta olduğun için dedim .ssGeçmiş olacak bir şey yok her şeye rağmen iyi performans çıkarmışım.
Paşa keyfim öyle istedi.
"Saf hasta olduğun için dedim .ss
İyi bir yorumcu olabilirsin ama iyi bir tahminci değilsin ne yazık ki"" olunca aklım başka yere gitti, teşekkürler.
Sadece 3-4 gün tahmin yapmamışım ama o kadarı da olsun artık.İyi bir yorumcu olabilirsin ama iyi bir tahminci değilsin ne yazık ki
İlk 3 te yer alanlari tebrik edersin anlarimda sampiyona ayri bir parantez acmamak neden onu anlamadim yaniBazı günler unuttum, bazı günlerde tahmin yapmaya üşendim, son 2 gün de hastaydım. Buna rağmen iyi gitmişim, gelecek sezonda üstüne koyabilirim umarım. Ayrıca ilk 3'teki @eskici, @Bully ve @hasancrtk16'ya da tebrikler.
İstediğin tebrik olsun.İlk 3 te yer alanlari tebrik edersin anlarimda sampiyona ayri bir parantez acmamak neden onu anlamadim yanikardesin ilk defa bir forum yarismasinda sampiyon olmus senin tebrigin bu kadar mi yani kirdin beni su anda
Gökhan Türkmen'in en sevdigim sarkisi diyebilirim@eskici kardeşimle aramızda güzel bir rekabet yaşandı ve kazanan o oldu, bir forum etkinliğindeki ilk şampiyonluğunu yürekten tebrik ediyorum, daha nice başarılara inşallah.
Al bakalım hediyeni, dinledikçe beni hatırla.
22 gün tahmin yaparak güzel bir başarı elde eden @mrt-06 ve @hasancrtk16, sizleri de kutlarım.
Bir tebrik de büyük emeklerinden dolayı sunucu @denizz19'a gelsin.
Yeni sezonda görüşmek dileğiyle.
Bu alemde bir tanesinİstediğin tebrik olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?