Tamam gelsin isterimSen iste o üyeleri pek kıramaz hatta de ki vermezsen forumu terk ederim o zaman kesin veriyor.![]()
Tamam gelsin isterimSen iste o üyeleri pek kıramaz hatta de ki vermezsen forumu terk ederim o zaman kesin veriyor.![]()
Senin bu yarışmada ortalaman yok ki alayım
Espri yapmadan tebrik edemiyor musun
Ben süper moderatörüm.Demek son günü unutmasam birinci benmişim.
Öncelikle emeklerinden dolayı sayın moderatörümüz, forumumuzun kraliçesi aman kralı @denizz19'a, yarışmanın birincisi forumumuzun en komik üyesi @eskici'ye tebrikler.
@Bully ve @hasancrtk16 de sizlere de tebrikler.![]()
Öncelikle güzel sözlerin icin tesekkürlerDemek son günü unutmasam birinci benmişim.
Öncelikle emeklerinden dolayı sayın moderatörümüz, forumumuzun kraliçesi aman kralı @denizz19'a, yarışmanın birincisi forumumuzun en komik üyesi @eskici'ye tebrikler.
@Bully ve @hasancrtk16 de sizlere de tebrikler.![]()
Pardon ama bence sen adminsin, hepimizin gönlünde.Ben süper moderatörüm.![]()
@OzaN verir bir şeyler ya.Öncelikle güzel sözlerin icin tesekkürlersen admin yarisisin bana bir sampiyonluk ödülü verecek misin
![]()
Aynen haklısın
Alamazsak o yönteme de basvururuz@eskici gördüğün gibi tehdit etmen lazım başka türlü alamazsın forumdan giderim de![]()
Ozan'a en iyisi ben istifa ediyorum diyeyimŞuan Deniz'in ruh hali.
![]()
Ozan'ı Tatlı Hayat ile vurdum belki bu sefer cimriliği bırakır.Ozan'a en iyisi ben istifa ediyorum diyeyim![]()
Biz o kadar karın tokluğuna çalışalım o bize bir küçük ödülü çok görsün tam cimriOzan'ı Tatlı Hayat ile vurdum belki bu sefer cimriliği bırakır.![]()
Ozan askere gitsin hele, daha önce planladığımız şeyi gerçekleştirelim sen anladın.Biz o kadar karın tokluğuna çalışalım o bize bir küçük ödülü çok görsün tam cimri![]()
Şuan Deniz'in ruh hali.
![]()