Senin neyini tebrik edek 4 gün yarıştın sonra korktu eee eee korktuBeni tebrik eden yok mu
Senin neyini tebrik edek 4 gün yarıştın sonra korktu eee eee korktuBeni tebrik eden yok mu
Tebrikler ama baya az katılımın olmuş.aslında başka tahminleri yapmış olsan çok daha yüksek olurdu puanınBeni tebrik eden yok mu
.s.s sıkıldım yarışmadan hiç bi farklılık yok özel sunucu yokSenin neyini tebrik edek 4 gün yarıştın sonra korktu eee eee korktu
Saftirik özel sunucudan kastın ne ünlü isimler mi.s.s sıkıldım yarışmadan hiç bi farklılık yok özel sunucu yok
Sıla dışında herhangi biri olabilirSaftirik özel sunucudan kastın ne ünlü isimler mi
Dissletme kendiniSıla dışında herhangi biri olabilir
.s.s sıkıldım yarışmadan hiç bi farklılık yok özel sunucu yok
Ayy o tahta kurusu ne anlar özel sunucudanÖzel sunucu derken @denizz19 gibi özel sunucu bulmuşsun işte daha
ne istiyosun
Ayy o tahta kurusu ne anlar özel sunucudan
Marul bile daha iyi sunarÖzel sunucu derken @denizz19 gibi özel sunucu bulmuşsun işte daha
ne istiyosun
Marul bile daha iyi sunar
O marulu alırım seni de salatalığın daha ağır kullanılan ithamı gibi doğrarım mevsim salata yaparım.Marul bile daha iyi sunar
O marulu alırım seni de salatalığın daha ağır kullanılan ithamı gibi doğrarım mevsim salata yaparım.
Seni salata nın içinde düşünemiyorum nimetlerin içinde bile şike yaparsın senO marulu alırım seni de salatalığın daha ağır kullanılan ithamı gibi doğrarım mevsim salata yaparım.
Abla sende bana laf sokulmasından pek bi memnunsunkoptummm
Hahaha aynen size limon sıkarım kendi tarafıma sirkeSeni salata nın içinde düşünemiyorum nimetlerin içinde bile şike yaparsın sen
Abla sende bana laf sokulmasından pek bi memnunsun
Seni salata nın içinde düşünemiyorum nimetlerin içinde bile şike yaparsın sen
Abla sende bana laf sokulmasından pek bi memnunsun
Evet sana gülüyorum desene korkuyon mu o varoştan.