şimdi oldu işteaaa sen eksik kalırmısın hiççç sevindim tabi
şimdi oldu işteaaa sen eksik kalırmısın hiççç sevindim tabi
hahaha sensiz olmazz zaten ister istemez heryerden çıkıyorsun sen kurtuluş yokkişimdi oldu iştekambersiz düğün olurmu ? olmaz tabi
arada bir giriyorum foruma öyle devamlı forumda değilim foruma girincede sus pus olmak bize yakışmaz her tarafa laf yetiştirmem lazımhahaha sensiz olmazz zaten ister istemez heryerden çıkıyorsun sen kurtuluş yokki
hadi ordan beee nezaman gelsem karşımda seni buluyorum nasıl az giriyorsun 5 dakika sensiz keyif yapıcam hemen çıkıyorsun karşımaarada bir giriyorum foruma öyle devamlı forumda değilim foruma girincede sus pus olmak bize yakışmaz her tarafa laf yetiştirmem lazım
sağol çiğdemhahahah korkunc puanımı unutturdu senin zirvede olman cnm çok sevindim 🙂🙂
Ben 2 defa daha oldum.
sana öyle geliyor topu topu günde 2 saattirhadi ordan beee nezaman gelsem karşımda seni buluyorum nasıl az giriyorsun 5 dakika sensiz keyif yapıcam hemen çıkıyorsun karşıma
hahaha bana 2 ay gibi geliyor gerçektensana öyle geliyor topu topu günde 2 saattir
aha şimdi tekrar başladımhahaha bana 2 ay gibi geliyor gerçekten
2 saatlik sürede okadar bıkkınlık verici bir özelliğin olsa gerek
sana şimdi anası mı düştü oğlu mu?aha şimdi tekrar başladım
anayla oğul kendi çapında takılıyor ben arada kızı götürdümsana şimdi anası mı düştü oğlu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?