şimdi oldu işteaaa sen eksik kalırmısın hiççç sevindim tabi![]()
şimdi oldu işteaaa sen eksik kalırmısın hiççç sevindim tabi![]()
hahaha sensiz olmazz zaten ister istemez heryerden çıkıyorsun sen kurtuluş yokkişimdi oldu iştekambersiz düğün olurmu ? olmaz tabi
![]()
arada bir giriyorum foruma öyle devamlı forumda değilim foruma girincede sus pus olmak bize yakışmaz her tarafa laf yetiştirmem lazımhahaha sensiz olmazz zaten ister istemez heryerden çıkıyorsun sen kurtuluş yokki![]()
hadi ordan beee nezaman gelsem karşımda seni buluyorum nasıl az giriyorsun 5 dakika sensiz keyif yapıcam hemen çıkıyorsun karşımaarada bir giriyorum foruma öyle devamlı forumda değilim foruma girincede sus pus olmak bize yakışmaz her tarafa laf yetiştirmem lazım![]()
sağol çiğdemhahahah korkunc puanımı unutturdu senin zirvede olman cnm çok sevindim 🙂🙂
Ben 2 defa daha oldum.
sana öyle geliyor topu topu günde 2 saattirhadi ordan beee nezaman gelsem karşımda seni buluyorum nasıl az giriyorsun 5 dakika sensiz keyif yapıcam hemen çıkıyorsun karşıma![]()
hahaha bana 2 ay gibi geliyor gerçektensana öyle geliyor topu topu günde 2 saattir![]()
aha şimdi tekrar başladımhahaha bana 2 ay gibi geliyor gerçekten
2 saatlik sürede okadar bıkkınlık verici bir özelliğin olsa gerek![]()
sana şimdi anası mı düştü oğlu mu?aha şimdi tekrar başladım![]()
anayla oğul kendi çapında takılıyor ben arada kızı götürdümsana şimdi anası mı düştü oğlu mu?