Reyting Tahminleri - 8.Gün | 26 Eylül Pazartesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
YAPILACAK TAHMİNLER
Babam ve AilesiKanal D - Yeni Bölüm
Kırgın ÇiçeklerATV - Yeni Bölüm
ParamparçaStar TV - Yeni Bölüm
İçerdeShow TV - Yeni Bölüm
İçerde ile Babam ve Ailesi'nin AB oranlarını doğru tutturanlar 20 puan alacaktır.

Tahminlerinizi en geç Salı 09:00'a kadar yollayabilirsiniz.

SONUÇLAR

1) mrt-06 - 30 / Tek Bonus
2) eskici - 10
3) Aserat - 5
4) batuhankaralar - 5
5) Bully - 5
6) GunesinOglu - 5
7) papuleoo - 5
8) vadikızı - 5

@mrt-06 @Bully @soo @eskici @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @Felon @emree-29 @vadikızı @batuhankaralar @papuleoo @GunesinOglu @hasancrtk16 @hayret bi şey

Son düzenleme:
Bugün benim günüm olacak

Kırgın Çiçekler yarın iki kategoriyi kaybedecek

Yarına özel benim de tahminlerimi yazayım buraya

Total - AB - Abc1

Kırgın Çiçekler 7,25 - 5,20 - 5,75
İçerde 4,50 - 5,50 - 5,70
Babam ve Ailesi 4 - 4,15 - 4,25
Paramparça 3,65 - 3,20 - 4,35

Resmen göçmüşüm neyse İçerde'm tozu dumana kattığı için üzülmüyorum gün bizim günümüz

2,5 saatte katmış evet
Yeni dizinin reklamlı gittiği nerde görülmüş
Neyse zaten düzenli olarak reklam vermeye başlayınca da geçeceğiz Kırgınlar'ı o zaman daha fazla eğleneceğim işte

Kırgın Çiçekler zamanında Güneş'in Kızlarını sindirince sen de hazımsızlık yaptı o günden beridir bir düşmansın diziye çatlamanı görmek güzel.
Gün gelir devran döner işte İçerde'nin reytingleri de seni çatlatıyor çift hanelere çıkınca ne yapacaksın bakalım

Gün gelir devran döner işte İçerde'nin reytingleri de seni çatlatıyor çift hanelere çıkınca ne yapacaksın bakalım
Benim diziyle alıp veremediğim yok ki kadrosu çok iyi ve tutmasını isterim siz kendiniz bu düşmanlığı başlattınız ben de aynı şekilde karşılıyorum

Benim diziyle alıp veremediğim yok ki kadrosu çok iyi ve tutmasını isterim siz kendiniz bu düşmanlığı başlattınız ben de aynı şekilde karşılıyorum
Hadi ordan tutmasını istermiş
Kırgınlar fanları İçerde düşmanı olacak, İçerde fanları da Kırgınlar düşmanı olacak yani bu otomatikman gelişen bir durum