Reyting Tahminleri - 8.Gün | 26 Eylül Pazartesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
YAPILACAK TAHMİNLER
Babam ve AilesiKanal D - Yeni Bölüm
Kırgın ÇiçeklerATV - Yeni Bölüm
ParamparçaStar TV - Yeni Bölüm
İçerdeShow TV - Yeni Bölüm
İçerde ile Babam ve Ailesi'nin AB oranlarını doğru tutturanlar 20 puan alacaktır.

Tahminlerinizi en geç Salı 09:00'a kadar yollayabilirsiniz.

SONUÇLAR

1) mrt-06 - 30 / Tek Bonus
2) eskici - 10
3) Aserat - 5
4) batuhankaralar - 5
5) Bully - 5
6) GunesinOglu - 5
7) papuleoo - 5
8) vadikızı - 5

@mrt-06 @Bully @soo @eskici @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @Felon @emree-29 @vadikızı @batuhankaralar @papuleoo @GunesinOglu @hasancrtk16 @hayret bi şey

Son düzenleme:
Yarına özel benim de tahminlerimi yazayım buraya :)
Total - AB - Abc1

Kırgın Çiçekler 7,25 - 5,20 - 5,75
İçerde 4,50 - 5,50 - 5,70
Babam ve Ailesi 4 - 4,15 - 4,25
Paramparça 3,65 - 3,20 - 4,35

Resmen göçmüşüm neyse İçerde'm tozu dumana kattığı için üzülmüyorum gün bizim günümüz :A

Kırgın Çiçekler zamanında Güneş'in Kızlarını sindirince sen de hazımsızlık yaptı o günden beridir bir düşmansın diziye çatlamanı görmek güzel. :F
Gün gelir devran döner işte İçerde'nin reytingleri de seni çatlatıyor çift hanelere çıkınca ne yapacaksın bakalım :A

Gün gelir devran döner işte İçerde'nin reytingleri de seni çatlatıyor çift hanelere çıkınca ne yapacaksın bakalım :A
Benim diziyle alıp veremediğim yok ki kadrosu çok iyi ve tutmasını isterim siz kendiniz bu düşmanlığı başlattınız ben de aynı şekilde karşılıyorum :A

Benim diziyle alıp veremediğim yok ki kadrosu çok iyi ve tutmasını isterim siz kendiniz bu düşmanlığı başlattınız ben de aynı şekilde karşılıyorum :A
Hadi ordan tutmasını istermiş :F Kırgınlar fanları İçerde düşmanı olacak, İçerde fanları da Kırgınlar düşmanı olacak yani bu otomatikman gelişen bir durum :A