Yok canım kuralı ben yanlış telaffuz etmişim size orada total ve ab oranlarını tutturursanız alacaksınız demiştim ama sanki ikisinden birini de tutturursanız olur mantığı olmuş fark ettim sonradan ama düzenlemedim. Hatta Yiğitle özel mesajda konuştum sana yaptığım açıklama şeklinde yaptım.yüksek sosyetenin bonusuna güvenyordum bir onu tutturmustum ama @denizz19 bana bonus vermemişsin gözünden kaçtı gliba 4.02 aldı totelde bende 4.15 demiştim
(Yüksek Sosyete dizisinin Total ya da AB oranlarından birini bile tutturursanız )Yok canım kuralı ben yanlış telaffuz etmişim size orada total ve ab oranlarını tutturursanız alacaksınız demiştim ama sanki ikisinden birini de tutturursanız olur mantığı olmuş fark ettim sonradan ama düzenlemedim. Hatta Yiğitle özel mesajda konuştum sana yaptığım açıklama şeklinde yaptım.
En düşük puanı alınca böyle türbülans oyunlarına girdin vereyim hadi(Yüksek Sosyete dizisinin Total ya da AB oranlarından birini bile tutturursanız )
dediğin bu vll o senin hatan değilmi @Yiğittburda totel yada ab birini bile tutturan dyor oyüzden tturanlara bonusu vermek zorundasın diğer haftalar dikkat edersin artık
yiğitin alt sırasına çiğdem 15 diyeceksin cnm dün alfapetik olduğundan altta bırakıldım bugünde 5 puanla sondayım bu günde benim gönlüm olsun o bonus şuan değerli evet 15 de bakalım banaEn düşük puanı alınca böyle türbülans oyunlarına girdin vereyim hadi
Ya da şöyle yapalım bir daha düzenleme olmasın yarın ki reyting sonuçlarınıza eklerim @Çiğdem-
Yalnız senin dışında da tek tahmin tutturanlar varyiğitin alt sırasına çiğdem 15 diyeceksin cnm dün alfapetik olduğundan altta bırakıldım bugünde 5 puanla sondayım bu günde benim gönlüm olsun o bonus şuan değerli evet 15 de bakalım bana
Yalandan aldın puanı, iyisin yine.yiğitin alt sırasına çiğdem 15 diyeceksin cnm dün alfapetik olduğundan altta bırakıldım bugünde 5 puanla sondayım bu günde benim gönlüm olsun o bonus şuan değerli evet 15 de bakalım bana
Yalnız senin dışında da tek tahmin tutturanlar var
tutturanlara ver bonuslarını şu saçından kes dağıt bize çabuk olYalandan aldın puanı, iyisin yine.
Puan tablosu güncellendi.tutturanlara ver bonuslarını şu saçından kes dağıt bize çabuk ol
20 bonus değil aslında 10 puan kazandın +10 puan da bonus. Total ya da AB'den birini tutturursan 10 puan alıyorsun.20 bonus kazanmışımÇarşamba tahminlerini unutmasaydım baya iyi puanlar olabilirdi aslında
Kaşınma kız valla girer değiştirirse hiç uğraşmam.
şunu koy iilk sayfaya değiştirsin bakalımYoo kim demiş geçmişsin diye?
Resmi kaldırır, yeniden yazarım.şunu koy iilk sayfaya değiştirsin bakalım
Sen demeden hallettim aşkKaşınma kız valla girer değiştirirse hiç uğraşmam.
Tamam bu resmi koydum
ramazan gününde kadınları üzen cehennemden gün kazanıyormuş ona göre
Hiç uğraştırır mıyım seni ben aslan parçam.Tamam bu resmi koydumYiğitt tamam uğraştırmayın beni
Hahaha daha çok eğleneceğiz.ramazan gününde kadınları üzen cehennemden gün kazanıyormuş ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?