Reyting Tahminleri - 4. Gün | 16 Haziran Perşembe

yüksek sosyetenin bonusuna güvenyordum bir onu tutturmustum ama @denizz19 bana bonus vermemişsin gözünden kaçtı galiba 4.02 aldı totelde bende 4.15 demiştim :F

yüksek sosyetenin bonusuna güvenyordum bir onu tutturmustum ama @denizz19 bana bonus vermemişsin gözünden kaçtı gliba 4.02 aldı totelde bende 4.15 demiştim :F
Yok canım kuralı ben yanlış telaffuz etmişim size orada total ve ab oranlarını tutturursanız alacaksınız demiştim ama sanki ikisinden birini de tutturursanız olur mantığı olmuş fark ettim sonradan ama düzenlemedim. Hatta Yiğitle özel mesajda konuştum sana yaptığım açıklama şeklinde yaptım. :D

Yok canım kuralı ben yanlış telaffuz etmişim size orada total ve ab oranlarını tutturursanız alacaksınız demiştim ama sanki ikisinden birini de tutturursanız olur mantığı olmuş fark ettim sonradan ama düzenlemedim. Hatta Yiğitle özel mesajda konuştum sana yaptığım açıklama şeklinde yaptım. :D
(Yüksek Sosyete dizisinin Total ya da AB oranlarından birini bile tutturursanız )

dediğin bu vll o senin hatan değilmi @Yiğitt :F burda totel yada ab birini bile tutturan dyor oyüzden tturanlara bonusu vermek zorundasın diğer haftalar dikkat edersin artık :A

(Yüksek Sosyete dizisinin Total ya da AB oranlarından birini bile tutturursanız )

dediğin bu vll o senin hatan değilmi @Yiğitt :F burda totel yada ab birini bile tutturan dyor oyüzden tturanlara bonusu vermek zorundasın diğer haftalar dikkat edersin artık :A
En düşük puanı alınca böyle türbülans oyunlarına girdin vereyim hadi :D

Ya da şöyle yapalım bir daha düzenleme olmasın yarın ki reyting sonuçlarınıza eklerim @Çiğdem- :D

En düşük puanı alınca böyle türbülans oyunlarına girdin vereyim hadi :D

Ya da şöyle yapalım bir daha düzenleme olmasın yarın ki reyting sonuçlarınıza eklerim @Çiğdem- :D
yiğitin alt sırasına çiğdem 15 diyeceksin cnm dün alfapetik olduğundan altta bırakıldım bugünde 5 puanla sondayım bu günde benim gönlüm olsun o bonus şuan değerli evet 15 de bakalım bana :A

20 puan bonuslarla kazanmışım:) Çarşamba tahminlerini unutmasaydım baya iyi puanlar olabilirdi aslında:)

Kaşınma kız valla girer değiştirirse hiç uğraşmam. :D
Yoo kim demiş geçmişsin diye? :A
şunu koy iilk sayfaya değiştirsin bakalım :F
WYGYDq.jpg