Reyting Tahminleri | 3. Hafta - GALA

İsimleri göndermeyi unutmayın arkadaşlar.

Bu arada söylemeyi unuttum, ama gerçekten çok iyi gidiyorum. Her hafta 2. sıradayım ve dokunulmazlığı kazanıyorum, umarım performansıma nazar değmez ilerleyen haftalarda.

Bu arada söylemeyi unuttum, ama gerçekten çok iyi gidiyorum. Her hafta 2. sıradayım ve dokunulmazlığı kazanıyorum, umarım performansıma nazar değmez ilerleyen haftalarda.
Sen bir önceki yarışmada da mı 1. olmuştun?

Hayır, tam hatırlamıyorum; ama pek iyi bir performans çıkaramamıştım sanırım. Yeni sistem iyi geldi bana.
Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı.
Tebrikler o zaman.

Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı.
Tebrikler o zaman.
Yok, ben geçen sezondaki sistemi söylüyorum. Orada da 4 tahmin yapılıyordu. Senin dediğin daha eski sanırım ve ben o zamanlarda henüz üye değildim.

3. Hafta Elenen İsim

Reyting Tahminleri'nin 3. haftasın eleme potasındaki @batuhankaralar ve @legolas9900 arasından yarışmaya veda eden isim @legolas9900 olmuştur.

NOT: Elemeye kalan arkadaşlar pazar günü tahminlerini yapmamışlardır. Tahminlerini yapmadıklarından dolayı hafta içi puanlarında daha düşük tahmin yaptığı için @legolas9900 yarışmaya veda etmiştir.

NOT 2 : Yarışmadan şimdi elenmek isteyen arkadaşlar elenmek için mantıklı bir mazerekleri olmak şartıyla @mrt-06 ve bana özelden ulaşabilirler.Yarışmanın kurallarında ileriki haftalarda geri dönüşler ve yeni dahil olacak arkadaşlar da var. En azından yarışmak isteyenlere şans tanıyalım.

@denizz19 @Aserat: @Bully @Billy Kane @legolas9900 @Çiğdem- @sokak sanati @apoyta @gözlemci @batuhankaralar , @mrt-06