hayret bi şey
Emekli
Yok alınmıyorum tabikiHayrettin'im sen alınmıyorsun dimi bu arada.Ben tamamen yardımcına yürüyorum. Onunla uğraşmak için diyorum böyle.@hayret bi şey zaten alınmazsın ama yine de içim rahat etmedi.
Yok alınmıyorum tabikiHayrettin'im sen alınmıyorsun dimi bu arada.Ben tamamen yardımcına yürüyorum. Onunla uğraşmak için diyorum böyle.@hayret bi şey zaten alınmazsın ama yine de içim rahat etmedi.
Yok alınmıyorum tabikiTakılıyorsunuz nede olsa
Yarışmayı artık ağırlıklı olarak @mrt-06 sırtlıyor. Bence çok yüklenme
Yok canım estağfurullah, asıl işi yapan sensin.Yarışmayı artık ağırlıklı olarak @mrt-06 sırtlıyor. Bence çok yüklenme
Sen bir önceki yarışmada da mı 1. olmuştun?Bu arada söylemeyi unuttum, ama gerçekten çok iyi gidiyorum. Her hafta 2. sıradayım ve dokunulmazlığı kazanıyorum, umarım performansıma nazar değmez ilerleyen haftalarda.
Hayır, tam hatırlamıyorum; ama pek iyi bir performans çıkaramamıştım sanırım. Yeni sistem iyi geldi bana.Sen bir önceki yarışmada da mı 1. olmuştun?
Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı.Hayır, tam hatırlamıyorum; ama pek iyi bir performans çıkaramamıştım sanırım. Yeni sistem iyi geldi bana.
Yok, ben geçen sezondaki sistemi söylüyorum. Orada da 4 tahmin yapılıyordu. Senin dediğin daha eski sanırım ve ben o zamanlarda henüz üye değildim.Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı.Tebrikler o zaman.
Bence tam tersi.@legolas9900 @batuhankaralar başarılar arkadaşlar.İki sevdiğim isim kim elense üzülüyorum ama sanki batuhan daha bir gitmek istiyor o sebeple legolas kalır umarım.
Sen onun öyle dediğine bakma.Batuhan aşikar olarak söyledi.
Sen onun öyle dediğine bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?