hayret bi şey
Emekli
Yok alınmıyorum tabikiHayrettin'im sen alınmıyorsun dimi bu arada.Ben tamamen yardımcına yürüyorum. Onunla uğraşmak için diyorum böyle.
@hayret bi şey zaten alınmazsın ama yine de içim rahat etmedi.
![]()
Yok alınmıyorum tabikiHayrettin'im sen alınmıyorsun dimi bu arada.Ben tamamen yardımcına yürüyorum. Onunla uğraşmak için diyorum böyle.
@hayret bi şey zaten alınmazsın ama yine de içim rahat etmedi.
![]()
Yok alınmıyorum tabikiTakılıyorsunuz nede olsa
![]()
Yarışmayı artık ağırlıklı olarak @mrt-06 sırtlıyor. Bence çok yüklenme![]()
Yok canım estağfurullah, asıl işi yapan sensin.Yarışmayı artık ağırlıklı olarak @mrt-06 sırtlıyor. Bence çok yüklenme![]()
Sen bir önceki yarışmada da mı 1. olmuştun?Bu arada söylemeyi unuttum, ama gerçekten çok iyi gidiyorum. Her hafta 2. sıradayım ve dokunulmazlığı kazanıyorum, umarım performansıma nazar değmez ilerleyen haftalarda.![]()
Hayır, tam hatırlamıyorum; ama pek iyi bir performans çıkaramamıştım sanırım. Yeni sistem iyi geldi bana.Sen bir önceki yarışmada da mı 1. olmuştun?![]()
Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı.Hayır, tam hatırlamıyorum; ama pek iyi bir performans çıkaramamıştım sanırım. Yeni sistem iyi geldi bana.![]()
Yok, ben geçen sezondaki sistemi söylüyorum. Orada da 4 tahmin yapılıyordu. Senin dediğin daha eski sanırım ve ben o zamanlarda henüz üye değildim.Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı.Tebrikler o zaman.
![]()
Bence tam tersi.@legolas9900 @batuhankaralar başarılar arkadaşlar.İki sevdiğim isim kim elense üzülüyorum ama sanki batuhan daha bir gitmek istiyor o sebeple legolas kalır umarım.
![]()
Sen onun öyle dediğine bakma.Batuhan aşikar olarak söyledi.![]()
Sen onun öyle dediğine bakma.![]()