Reyting Tahminleri | 3. Hafta - GALA

Bu arada söylemeyi unuttum, ama gerçekten çok iyi gidiyorum. Her hafta 2. sıradayım ve dokunulmazlığı kazanıyorum, umarım performansıma nazar değmez ilerleyen haftalarda. :X

Aslında pek bir fark yok sanırım sadece 4 tahmin yapıyoruz öncekinde sınırsızdı. :D Tebrikler o zaman. :A
Yok, ben geçen sezondaki sistemi söylüyorum. Orada da 4 tahmin yapılıyordu. Senin dediğin daha eski sanırım ve ben o zamanlarda henüz üye değildim. :X

3. Hafta Elenen İsim

Reyting Tahminleri'nin 3. haftasın eleme potasındaki @batuhankaralar ve @legolas9900 arasından yarışmaya veda eden isim @legolas9900 olmuştur.

NOT: Elemeye kalan arkadaşlar pazar günü tahminlerini yapmamışlardır. Tahminlerini yapmadıklarından dolayı hafta içi puanlarında daha düşük tahmin yaptığı için @legolas9900 yarışmaya veda etmiştir.

NOT 2 : Yarışmadan şimdi elenmek isteyen arkadaşlar elenmek için mantıklı bir mazerekleri olmak şartıyla @mrt-06 ve bana özelden ulaşabilirler.Yarışmanın kurallarında ileriki haftalarda geri dönüşler ve yeni dahil olacak arkadaşlar da var. En azından yarışmak isteyenlere şans tanıyalım.

@denizz19 @Aserat: @Bully @Billy Kane @legolas9900 @Çiğdem- @sokak sanati @apoyta @gözlemci @batuhankaralar , @mrt-06