kır şunun 1 puanını hak etti @denizz19 hem bu sayede daha zirveye koyamaz kendisiniYetkilerim sonsuz, yeniden zirveye Yiğit çıktı
kır şunun 1 puanını hak etti @denizz19 hem bu sayede daha zirveye koyamaz kendisiniYetkilerim sonsuz, yeniden zirveye Yiğit çıktı
Yetkilerimle seni banlarım görürsün seeenkır şunun 1 puanını hak etti @denizz19 hem bu sayede daha zirveye koyamaz kendisini
@Çiğdem- Yiğit işte sen kendini tepede gör
yan yana yaz ozaman isimlerimizi ama önce benim ismimi yaz sonra yiğiti birde öyle bir tartışma çıkartırız ramazan günü karakolluk olucaz vllaYetkilerimle seni banlarım görürsün seeen
yan yana yaz ozaman isimlerimizi ama önce benim ismimi yaz sonra yiğiti birde öyle bir tartışma çıkartırız ramazan günü karakolluk olucaz vlla
Zirve yine Yiğit'in, yine Yiğit'in.@Çiğdem- Yiğit işte sen kendini tepede gör
Sen önce benim albümüm şampiyonu unvanım için savaşyan yana yaz ozaman isimlerimizi ama önce benim ismimi yaz sonra yiğiti birde öyle bir tartışma çıkartırız ramazan günü karakolluk olucaz vlla
o gitti malesef 2.sezon baslayana kadardı ama ozan daha önceden aldı yıldızlar yarısıyoruda sana etiket vermedi mesala konu açmanı engelliyor diye ama @Bully de hala 2.sezonun şampiyon etiketi duruyor hala onda neden duruyorsa artık 2 sezonkı yarısmanın etiketi hemdeSen önce benim albümüm şampiyonu unvanım için savaş
Zaten forumda sadece bana reva görülmüyor bu ödüller. Neyse ben yarışı bir daha kazanayım albümümde Akşama atarım oylarımı.o gitti malesef 2.sezon baslayana kadardı ama ozan daha önceden aldı yıldızlar yarısıyoruda sana etiket vermedi mesala konu açmanı engelliyor diye ama @Bully de hala 2.sezonun şampiyon etiketi duruyor hala onda neden duruyorsa artık 2 sezonkı yarısmanın etiketi hemde
Kahretsin tahmin yaparken Survivor'ın olduğunu unutup Poyraz ve Kara Sevda'ya bol keseden dağıtmışım. ss Sabahın köründe tahmin yaparsak olacağı o tabii.
Ozan beni koruyor kız bilmiyon mu seno gitti malesef 2.sezon baslayana kadardı ama ozan daha önceden aldı yıldızlar yarısıyoruda sana etiket vermedi mesala konu açmanı engelliyor diye ama @Bully de hala 2.sezonun şampiyon etiketi duruyor hala onda neden duruyorsa artık 2 sezonkı yarısmanın etiketi hemde
Hayırlısı olsun. Sıkma canını. Perşembe için yeni bir uygulama yaptım bak.Kahretsin tahmin yaparken Survivor'ın olduğunu unutup Poyraz ve Kara Sevda'ya bol keseden dağıtmışım. ss Sabahın köründe tahmin yaparsak olacağı o tabii.
Ozan beni koruyor kız bilmiyon mu sen