kır şunun 1 puanını hak etti @denizz19 hem bu sayede daha zirveye koyamaz kendisiniYetkilerim sonsuz, yeniden zirveye Yiğit çıktı![]()
![]()
kır şunun 1 puanını hak etti @denizz19 hem bu sayede daha zirveye koyamaz kendisiniYetkilerim sonsuz, yeniden zirveye Yiğit çıktı![]()
![]()
Yetkilerimle seni banlarım görürsün seeen
@Çiğdem- Yiğit işte sen kendini tepede gör![]()
yan yana yaz ozaman isimlerimizi ama önce benim ismimi yaz sonra yiğiti birde öyle bir tartışma çıkartırız ramazan günü karakolluk olucaz vllaYetkilerimle seni banlarım görürsün seeen![]()
yan yana yaz ozaman isimlerimizi ama önce benim ismimi yaz sonra yiğiti birde öyle bir tartışma çıkartırız ramazan günü karakolluk olucaz vlla![]()
![]()
![]()
Zirve yine Yiğit'in, yine Yiğit'in.@Çiğdem- Yiğit işte sen kendini tepede gör![]()
Sen önce benim albümüm şampiyonu unvanım için savaşyan yana yaz ozaman isimlerimizi ama önce benim ismimi yaz sonra yiğiti birde öyle bir tartışma çıkartırız ramazan günü karakolluk olucaz vlla![]()
![]()
![]()
o gitti malesef 2.sezon baslayana kadardı ama ozan daha önceden aldıSen önce benim albümüm şampiyonu unvanım için savaş![]()
Zaten forumda sadece bana reva görülmüyor bu ödüller.o gitti malesef 2.sezon baslayana kadardı ama ozan daha önceden aldıyıldızlar yarısıyoruda sana etiket vermedi mesala konu açmanı engelliyor diye ama @Bully de hala 2.sezonun şampiyon etiketi duruyor hala onda neden duruyorsa artık 2 sezonkı yarısmanın etiketi hemde
![]()
Kahretsin tahmin yaparken Survivor'ın olduğunu unutup Poyraz ve Kara Sevda'ya bol keseden dağıtmışım. ss Sabahın köründe tahmin yaparsak olacağı o tabii.
Ozan beni koruyor kız bilmiyon mu seno gitti malesef 2.sezon baslayana kadardı ama ozan daha önceden aldıyıldızlar yarısıyoruda sana etiket vermedi mesala konu açmanı engelliyor diye ama @Bully de hala 2.sezonun şampiyon etiketi duruyor hala onda neden duruyorsa artık 2 sezonkı yarısmanın etiketi hemde
![]()
Hayırlısı olsun. Sıkma canını. Perşembe için yeni bir uygulama yaptım bak.Kahretsin tahmin yaparken Survivor'ın olduğunu unutup Poyraz ve Kara Sevda'ya bol keseden dağıtmışım. ss Sabahın köründe tahmin yaparsak olacağı o tabii.
Ozan beni koruyor kız bilmiyon mu sen![]()