Ben zirvenin sahibiyim
Benden korkmazsın o zaman. B hafta düello yapalım.
Ben zirvenin sahibiyim
Sihirli kelimenin Özlem Özden olduğunu bilsem demez miydim.Avcunu yala.
Bu hafta seni ilk 4 dışına itip eleyecem.@mrt-06 ilk başta beni böyle gaza getirsen suan 1. Olurdum.Hiç iyi bir sunucu değilsin söylim.
(Kendi kendini pohpohlayan yarışmacı.😎)
Sihirli kelimenin Özlem Özden olduğunu bilsem demez miydim.
Aynen ben de çok seviyorum birde Acun'un İBS'sini kabul etmeyince sevgim 2 kat arttı.Kadın tam bir idol yaa.
Aynen ben de çok seviyorum birde Acun'un İBS'sini kabul etmeyince sevgim 2 kat arttı.
Yok sevmediğim insanlarla bir arada olup sinirlerimi bozmak istemiyorum, TV'den izlemesi daha zevkli olacak o yüzden katılmıycam dedi.Jüri olmalıyım demiş galiba.
Yok sevmediğim insanlarla bir arada olup sinirlerimi bozmak istemiyorum, TV'den izlemesi daha zevkli olacak o yüzden katılmıycam dedi.
Ben Twitter'ını aktif olarak takip ediyorum, ordan biliyorum.O zaman ben salladın bu duyumu.
Ben Twitter'ını aktif olarak takip ediyorum, ordan biliyorum.
Ama bu dediğini de demiştir bence geyiğine.
Gecmis olsun.Baska sıkıntılar çıkıyor dendi.
Gecmis olsun.
Bende kucukken aldirdim bademcikleri. Ameliyata hic bulasma derim ben 1 gun hastane de yattim hayatimin en zor gunlerinden biriydi basin catliyor uykunda konusuyosun surekli süt iciriyorlar su yemek hicbirsey yok anlatamam yani sakin aldirmayi deneme en kucuk seyde hasta oluyosun o kesilen yerlerin iltihab tutma ihtimali var o bademciklerin sismesinden daha kotu. Benim Aralık-Ocak-Şubat aylarinda faranjitim hic gecmiyor her vakit hastayim. Pazar gunu yine hasta oldum bugun evde yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?