Eskimek istemiyorsan rahat dur de onaGerçek ismi İdris o çocuğunsöylerim derim eskici böyle böyle diyor.Foto çekerim illa ki
Zeynep Günay Tan'ın etkisi var diziye.Onu da görürüm belki
Eskimek istemiyorsan rahat dur de onaGerçek ismi İdris o çocuğunsöylerim derim eskici böyle böyle diyor.Foto çekerim illa ki
Diğerleriyle de olsun ama canın pahasına bile olsa Gizem ve Merve ile kesin çektir.Gerçek ismi İdris o çocuğunsöylerim derim eskici böyle böyle diyor.Foto çekerim illa ki
Tanımıyorum Emre Karayel dışında ama iyi insanlara benziyorlar, söyleyebilirsin.Gerçek ismi İdris o çocuğunsöylerim derim eskici böyle böyle diyor.Foto çekerim illa ki
Karşılığında çıkarım olmalıTanımıyorum Emre Karayel dışında ama iyi insanlara benziyorlar, söyleyebilirsin.
Ne çıkarcı insansın ya bahsetmezsen bahsetme sanki bana bir yararı olacak.Karşılığında çıkarım olmalı
Emre Karayel fav10 sayfasında beğendiğinde otomatikman onun takipçileri de beğenecektir ve tabi diğer genç oyuncuların daNe çıkarcı insansın ya bahsetmezsen bahsetme sanki bana bir yararı olacak.
Bu arada Gizem ve Merve'ye söyle bana selam göndersinler hatta videosunu çek göreyim.Emre Karayel fav10 sayfasında beğendiğinde otomatikman onun takipçileri de beğenecektir ve tabi diğer genç oyuncuların dasen bilirsin tabi.
AbartmaBu arada Gizem ve Merve'ye söyle bana selam göndersinler hatta videosunu çek göreyim.
Bence seve seve kabul ederler egolu olduklarını sanmıyorum.Abartma
Niye sana selam göndersinler hayır sen kimsinBence seve seve kabul ederler egolu olduklarını sanmıyorum.
Birde düşünsene sete gidince seni çaycı sanıyorlarmış.Niye sana selam göndersinler hayır sen kimsin
Dizinin ve onların en büyük hayranıyım.Niye sana selam göndersinler hayır sen kimsin
Canım ben dışardan bakıldığında o kadar ezik bir tip görülmüyorum rahat olBirde düşünsene sete gidince seni çaycı sanıyorlarmış.
Ezik miyim lan ben diye Tülay gibi seti yıkarsın valla.Canım ben dışardan bakıldığında o kadar ezik bir tip görülmüyorum rahat ol
Acaba beni evden mi alacaklarEzik miyim lan ben diye Tülay gibi seti yıkarsın valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?