Eskimek istemiyorsan rahat dur de onaGerçek ismi İdris o çocuğun
söylerim derim eskici böyle böyle diyor.
Foto çekerim illa ki
![]()
Zeynep Günay Tan'ın etkisi var diziye.Onu da görürüm belki
![]()
Eskimek istemiyorsan rahat dur de onaGerçek ismi İdris o çocuğun
Foto çekerim illa ki
![]()
![]()
Diğerleriyle de olsun ama canın pahasına bile olsa Gizem ve Merve ile kesin çektir.Gerçek ismi İdris o çocuğun
Foto çekerim illa ki
![]()
![]()
Tanımıyorum Emre Karayel dışında ama iyi insanlara benziyorlar, söyleyebilirsin.Gerçek ismi İdris o çocuğun
Foto çekerim illa ki
![]()
![]()
Karşılığında çıkarım olmalıTanımıyorum Emre Karayel dışında ama iyi insanlara benziyorlar, söyleyebilirsin.![]()
Ne çıkarcı insansın ya bahsetmezsen bahsetme sanki bana bir yararı olacak.Karşılığında çıkarım olmalı![]()
Emre Karayel fav10 sayfasında beğendiğinde otomatikman onun takipçileri de beğenecektir ve tabi diğer genç oyuncuların daNe çıkarcı insansın ya bahsetmezsen bahsetme sanki bana bir yararı olacak.![]()
Bu arada Gizem ve Merve'ye söyle bana selam göndersinler hatta videosunu çek göreyim.Emre Karayel fav10 sayfasında beğendiğinde otomatikman onun takipçileri de beğenecektir ve tabi diğer genç oyuncuların dasen bilirsin tabi.
![]()
AbartmaBu arada Gizem ve Merve'ye söyle bana selam göndersinler hatta videosunu çek göreyim.![]()
Bence seve seve kabul ederler egolu olduklarını sanmıyorum.Abartma![]()
Niye sana selam göndersinler hayır sen kimsinBence seve seve kabul ederler egolu olduklarını sanmıyorum.![]()
Birde düşünsene sete gidince seni çaycı sanıyorlarmış.Niye sana selam göndersinler hayır sen kimsin![]()
Dizinin ve onların en büyük hayranıyım.Niye sana selam göndersinler hayır sen kimsin![]()
Canım ben dışardan bakıldığında o kadar ezik bir tip görülmüyorum rahat olBirde düşünsene sete gidince seni çaycı sanıyorlarmış.![]()
Ezik miyim lan ben diye Tülay gibi seti yıkarsın valla.Canım ben dışardan bakıldığında o kadar ezik bir tip görülmüyorum rahat ol![]()
Acaba beni evden mi alacaklarEzik miyim lan ben diye Tülay gibi seti yıkarsın valla.![]()