Ben öğlen işteyim akşam çıkıyorum.Size iyi gezmeler.
Boş işler müdürüNe iş yapıyorsun sen umut😉
Ben öğlen işteyim akşam çıkıyorum.Size iyi gezmeler.
Boş işler müdürüNe iş yapıyorsun sen umut😉
işte olmasan gelirdin Yani
Boş işler müdürü
işte olmasan gelirdin Yani
Boş işler müdürü
Şu dönem reeldeki arkadaşlarım ile bile görüşmüyorum zor bir dönemde işler.İzinli olsam yine olmazdı.
Muhasebe denetemi. Zor bir iş benim işim.@vadikızı isim muhasebe bil yeter sen.
Benim evimde cihaz yok maalesef.Beni yatıran seviyior sevmiyor dizisi oldu , bu bölümde Yiden sahnesi çoktu , yüksek oranlar gelir dedim gelmedi ama bu bölümde gerçekler ortaya çıkar , senaristler Yiden bir arada tutarsa gerçekten bu dizinin yükselme potansiyeli var eski seviyior sevmiyor kitlesine sesleniyorum @Aserat , @Çiğdem- , @vadikızı , @Billy Kane bir zahmet izleyin de reyting artsın, sizin evlerde cihaz vardır .
@vadikızı pazar günü çok yükselmiş tebrik ediyorum.
Diskalifiye etme yetkisini nerden buldun kendindeNeyse seni diskalifiye edeyim gör sen.
Cidden berbat etmişim.
Diskalifiye etme yetkisini nerden buldun kendindegercekten de nasil bir tahmin yaptin merak ettim gidip cakma diziye 8 reyting mi verdin de bu kadar düsük kaldin anlamadim
Bu aralar hicbir diziden fazla artis bekleme ben Bodrum Masali'yla O Hayat Benim'e gecen haftayla yakin oranlar verdim hepsi de tuttuBodrum Masalı çok artar dedim artmadı. O Hayat Benimde artmamış.
Geçen haftanın reytinglerini inceleBodrum Masalı çok artar dedim artmadı. O Hayat Benimde artmamış.
Beni yatıran seviyior sevmiyor dizisi oldu , bu bölümde Yiden sahnesi çoktu , yüksek oranlar gelir dedim gelmedi ama bu bölümde gerçekler ortaya çıkar , senaristler Yiden bir arada tutarsa gerçekten bu dizinin yükselme potansiyeli var eski seviyior sevmiyor kitlesine sesleniyorum @Aserat , @Çiğdem- , @vadikızı , @Billy Kane bir zahmet izleyin de reyting artsın, sizin evlerde cihaz vardır .
@vadikızı pazar günü çok yükselmiş tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?